teşekkür ederim önerin için beğendim modeli . kol desteği yok sanırım ?REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus
REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavyeinventus.com.tr
Bilek desteği %60 klavyelerde genelde olmaz bu bütçede zaten zorteşekkür ederim önerin için beğendim modeli . kol desteği yok sanırım ?
https://www.n11.com/urun/deepcool-k...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genelKb500 en mantıklısı bu bütçede
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilek desteği %60 klavyelerde genelde olmaz bu bütçede zaten zor
rica ederim hocam, evet bilek desteği yok. Bende bu klavyeyi kullanıyorum en başta biraz yay sesi vardı ama artık duymuyorumteşekkür ederim önerin için beğendim modeli . kol desteği yok sanırım ?
REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus
REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavyeinventus.com.tr
beyler şimdi üçü arasında hangisi daha iyi ben çok kararsızım fkasfaksfk
Dieryabeyler şimdi üçü arasında hangisi daha iyi ben çok kararsızım fkasfaksfk
Malzeme kalitesi ve swwitch kalitesi olarak en iyisi o çünki, 650 TL ye TR'de iyi klavye mi var Allah aşkına?neden ? ( çünkü sen önerdin ckaskfka )
Dieryabeyler şimdi üçü arasında hangisi daha iyi ben çok kararsızım fkasfaksfk