%100 kesin mi3 bin TL bütçe var. Bu bütçeye kadar klavye önerebilir misiniz? 3 bin TL bütçeyi geçme imkanım yok. %100 veya TKL olabilir aşağısını tercih etmiyorum.
AttackShark firmasını çok duymadım hocam ama bu almayacağım anlamına gelmez. Sorum şu: AttackShark'ı diğerlerinden ayıran nokta nedir?![]()
silabor Attack Shark X98Pro Gaming Klavye - Mekanik Switch RGB - Fiyatı, Yorumları
silabor Attack Shark X98Pro Gaming Klavye - Mekanik Switch RGB yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Orta kalite iyi ürünleri varAttackShark firmasını çok duymadım hocam ama bu almayacağım anlamına gelmez. Sorum şu: AttackShark'ı diğerlerinden ayıran nokta nedir?
orta kalite diğerleri derken mesela k3 pro dan farkı hot-swap var kablolu kablosuz kullanım tft ekran knob(ses tekerleği)AttackShark firmasını çok duymadım hocam ama bu almayacağım anlamına gelmez. Sorum şu: AttackShark'ı diğerlerinden ayıran nokta nedir?
%100 halini attım 300-400 lira farkla tkl halinide alabilirsin3 bin TL bütçe var. Bu bütçeye kadar klavye önerebilir misiniz? 3 bin TL bütçeyi geçme imkanım yok. %100 veya TKL olabilir aşağısını tercih etmiyorum.