Yardım Klavye RGB bozuldu eşitlenmiyor

mSyde

80+
Reaksiyon skoru
48
Asus rog klavyemde 1 tuş sürekli olarak farklı yanıyor Asus yazılımından sıfırlamayı güncellemeyi herşeyi denedim asus kontrolcüsü ile de renkleri eşitlemeye çalıştım ama işe yaramadı yetkili servise yazdım onlar da çözemedi satıcı firmaya gönderin dediler ama ben gaming gen gibi rezil bir firmayla 1 ay uğraşmak istemiyorum bilen birisi yardımcı olabilir mi lütfen.

Firmware update yoksa servise göndermekten başka çareniz yok illa gaming genle muhatap olmak zorunda değilsiniz garanti hangi firmaya aitse direkt olarak onlara gönderin hem zaman kazanırsınız hemde gaming genin ürünü elinde bekletmesi herhangi bir şey yapmadan geri yollaması gibi sorunlar yaşamazınız

Firmware update yoksa servise göndermekten başka çareniz yok illa gaming genle muhatap olmak zorunda değilsiniz garanti belgesinde hangi firma varsa direkt olarak onlara gönderim hem zaman kazanırsınız hemde gaming genin ürünü elinde bekletmesi herhangi bir şey yapmadan geri yollaması gibi sorunlar yaşamazınız
Nereden bulabilirim garanti servisni

Garanti belgesinde yazar firma adını aratıp telefon numarasını bulur iletişime geçersiniz haftasonu diye mesai saatleri dışında olabilirler direkt olarak teknik servis adresi varsa anlaşmalı oldukları kargo firmasıyla gönderim sağlayabilirsiniz

Garanti kağıdında gerekli iletişim bilgileri yazıyor olması gerek eğer yazmıyorsa gaming gen müşteri hizmetlerine sorarsanız yetkili servisin ismini size söyleyeceklerdir bu şekilde gaming genle olan bağlantınız fazla uzun olmaz.

Garanti belgesinde yazar firma adını aratıp telefon numarasını bulur iletişime geçersiniz haftasonu diye mesai saatleri dışında olabilirler direkt olarak teknik servis adresi varsa anlaşmalı oldukları kargo firmasıyla gönderim sağlayabilirsiniz
Garanti belgesi çıkmadı bilgi kağıdı vardı sadece garanti diye orda da Asusun merkez nosu var sadece nasıl bulucam garanti sağlayanı
Post automatically merged:

Garanti kağıdında gerekli iletişim bilgileri yazıyor olması gerek eğer yazmıyorsa gaming gen müşteri hizmetlerine sorarsanız yetkili servisin ismini size söyleyeceklerdir bu şekilde gaming genle olan bağlantınız fazla uzun olmaz.
Gaminggene ulaşabilsek sorarım ama ne telefon açıyorlar ne mail bakıyorlar rezilliğin önde gideni firma

Garanti belgesi çıkmadı bilgi kağıdı vardı sadece garanti diye orda da Asusun merkez nosu var sadece nasıl bulucam garanti sağlayanı
Post automatically merged:

Gaminggene ulaşabilsek sorarım ama ne telefon açıyorlar ne mail bakıyorlar rezilliğin önde gideni firma
Asus Türkiye'yi arayarak veya sitedeki canlı desteğe bağlanıp yetkili servislerin bilgilerini sorabilirsiniz.

Geri