Klavye Tavsiyesi

Serhat İnce

Cezalı
80+
Katılım
28 Nisan 2020
Mesajlar
50
Reaksiyon skoru
25
Yaklaşık 275-325tl bütçem var. Aklımda şuanlık gamepower saber, gamepower ogre rgb ve trust gxt890 var. Sizin tavsiyeniz hangisi olacaktır? (Benim için kalitesi, rahatlığı ve uzun ömürlülüğü önemli yani rgb takıntım yok ama göze hoş geldiğini kabul ediyorum :D)
 
Yaklaşık 275-325tl bütçem var. Aklımda şuanlık gamepower saber, gamepower ogre RGB ve trust gxt890 var. Sizin tavsiyeniz hangisi olacaktır? (Benim için kalitesi, rahatlığı ve uzun ömürlülüğü önemli yani RGB takıntım yok ama göze hoş geldiğini kabul ediyorum :D)
Rahatlık istiyosan Ogre alabilirsin. Bilek desteği deri :)
 
Uzun ömürlü olarak G213 alabilirsin
 
Mekanik takıntın yoksa, membran olan G203 öneririm,320TL.Varsa da Ogre.
 
Ogre öneririm. Rahatlık olarak da daha tatmin edicidir bence.
 
KATANA Rgb öneririm.
 
membran kullanıyorum hali hazırda, merak ediyorum herkesin tavsiyesi olan mekanikler nasıldır ama öneriniz için saolun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

VPRO V700 RGB Alloy Blue Switch Mekanik Türkçe Q Gaming Klavye = 264 ₺

Gayet hoş kaliteli bi klavyedir stok yok ama başka yerden bulabilirsen veya stok yenilenmesini beklersen tavsiye ederim.
red switch mevcut mudur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uzun ömürlü olarak G213 alabilirsin
mekanik klavye tavsiyesi istiyorum
 
Geri
Top