Neler Yeni

350 TL Red Switch Klavye Önerisi

Safderun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Burak Keskin
Bütçe
350
350TL bütçem var. Laptop için ekstra biz klavye alacağım. Aklımda olanlar:

Gamepower Ogre Rgb Red Switch 2021 Yeni Versiyon
Philips Spk8614

Gamepower Luna kullanıcısıyım. Bence fiyatına göre uygun bir ürün. Yaklaşık 10 aydır kullanıyorum birkaç ufak problemi oldu. Performansında herhangi bir sıkıntı yok. Alırken Luna için de çöp diyorlardı. Şuanda Ogre için de aynı şekil çöp ifadeleri kullanılıyor forumlarda. Takılma sorunu yeni versiyonda çözüldüğü söyleniyor. Ne kadar doğru acaba?

Philips de dikkatimi çekti. Mekanik, ses tekerleği var. RGB değil ancak rainbow. Ancak detaylı bilgi bulamadım. Sitesinde de ürün yok. Resimlerde blue switch gözüküyor. Hangi markanın switchleri acaba?
Bu fiyatta sizin önereceğiniz klavye var mıdır acaba? Monster klavye bakıyorum ancak stoklara gelmiyor. Sizin önerileriniz nelerdir?

Safderun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Burak Keskin
Ben 370TL'yi o klavye için çok pahalı buluyorum. Klavye şöyle. Çin'den 1 dolara almışlar, üstüne philips yazmışlar. 370TL'ye satıyorlar. Yani bir tasarımın tıpa tıp aynısını bütün markalar mı kullanır arkadaş. Zaten şöyle. Switchlerinden hayvan gibi ses geliyor. tangır tangır tangır. Ayrıca RGB değil, yazılımı/makrosu yok, bilek desteği bi cacığa benzemiyor. Anlayacağınız fiyatı şişirilmiş bomboş bir model. Sanırım Content switch kullanıyordu ama emin değilim. Bu klavye 250-300TL olsa belki önerebilirdim. Ama 370TL'de daha iyi modeller bulabileceğinizi düşünüyorum. Ses tekerleği ve bilek desteği var diye fiyatı şişirmişler de şişirmişler. Ben böyle düşünüyorum. Çok büyük önyargılarım var o klavyeye karşı. Sevemedim, ısınamadım. Ben sırf Türkiye'de klavye bulamadığım için gittim Banggood'dan aldım. Türkiye'de 400TL verip 1 yıl sonra param çöp olacağına, Çin'den alayım olcaksa da bugün çöp olsun dedim. Ben klavye alırken GXT 890 Cada stoklarda yoktu. Onu almayı düşünüyordum. Ama ondan sonra evrildi, çevrildi. Dedim "laptop için büyük bir klavye değil de daha küçük kompakt bir klavye alsam daha kullanışlı olur." bu sebeple gittim Gamakay MK61 sipariş verdim. Bekliyorum kargoyu. Yani 370TL'ye SP8614 alacağıma 400TL'ye Gamakay MK61 aldım. Bu yüzden o klavyeyi çok pahalı buluyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ki şunu da eklemeliyim. 370TL'ye Content Switch almak varken ben gittim 400TL'ye Gateron switch aldım. Gateron switch Türkiye'de olmayan bir switch markası. Ben bu yüzden Türkiye de 3 şey öneriyorum. GXT 890 Cada, Redragon, Banggood.
Çok teşekkürler cevap için. Ancak dediğiniz markaların da stokları yok. Mecbur bekleyeceğim artık.

Top Bottom