Neler Yeni

KLAVYE TİCARETİ (PASİF GELİR)

D3atlY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
mert doğan
Öncelikle Selamlar beyler bayanlar artık bu devirde öğrenci olarak harçlıklarla geçinmek zor bildiğiniz gibi sizce 2. el klavye alınıp temizlenip bakımı yapılabilir mi yani mantıklı olur mu mesela tuşları silik klavyeler var bildiğiniz klavye tuş seti satan yer vb. var mı 8. sınıfım bildiğim bazı şeyler var elektrik elektronik yani anlıycağınız kendime pasif gelir elde etmeye çalışyorum

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Öncelikle Selamlar beyler bayanlar artık bu devirde öğrenci olarak harçlıklarla geçinmek zor bildiğiniz gibi sizce 2. el klavye alınıp temizlenip bakımı yapılabilir mi yani mantıklı olur mu mesela tuşları silik klavyeler var bildiğiniz klavye tuş seti satan yer vb. var mı 8. sınıfım bildiğim bazı şeyler var elektrik elektronik yani anlıycağınız kendime pasif gelir elde etmeye çalışyorum
böyle şeyden pasif gelir yapman çok zor

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
Yapılabilir de bence onun masrafı vb kendini geçer mekanik klavyelerde tutukluk falan oluyormuş al çöz sat ama nerde satacam güzel fiyata vermen lazım ki alsınlar

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Pasif gelir sen çaba harcamadan edindiğin gelirdir. Klavye alıp temizlemek aktif gelir olur. Zaman ve Emek gerektirir. Mantıklı mı? Pek zannetmiyorum.

D3atlY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
mert doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapılabilir de bence onun masrafı vb kendini geçer mekanik klavyelerde tutukluk falan oluyormuş al çöz sat ama nerde satacam güzel fiyata vermen lazım ki alsınlar
Yani çözebilirmiyim ondanda çok emin değilim ama ytden bakıp belki bulabilirim elimde patlamasını istemiyorum birde çoğu klavyede tuş silinmesi var onu nasıl yapacağım

Capt.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Furkan
bence çok vakit alır ve gelir düşük olur. harcanan vakte değmez ama siz bilirsiniz

D3atlY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
mert doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
böyle şeyden pasif gelir yapman çok zor
yani bir klavyeden 50 100 tl kar etsem ki en başlarda zor ama haftada 2 klavye yapsam 1 2 ay sonra haftada 300 tl kar ederim gibi geliyo

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
Yani çözebilirmiyim ondanda çok emin değilim ama ytden bakıp belki bulabilirim elimde patlamasını istemiyorum birde çoğu klavyede tuş silinmesi var onu nasıl yapacağım
ailenin durumu nasıl babanın mesleği ne

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
pasif gelirin tanımına bakmanız lazım. tamir edince değeri daha fazla artacak şeyleri tamir ederek aktif gelir kazanmak daha mantıklı olabilir. benim de aklımda tek veya çift silindirli motor içi problemli motosiklet alıp tamir edip satmak gibi bir planım var. bozuk klavyeyle sağlam klavye arasında güzel bir fark olması lazım ki para kazanabil

D3atlY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
mert doğan
ailenin durumu nasıl babanın mesleği ne
babam gemi üzerine çalışıyo gemi güverte bölümü elektrikten fln anlıyo sadece o değil diğer kuzenlerimde anlıyo o bakımdan iyiyim

D3atlY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
mert doğan
o senin dediğin iş olmaz onlara harcadığın zaman emek giderlerle hep eksi yazarsın
kk banada en başlarda öyle geldi ama canım sıkılmaz mesela yani o bakımdan baktığımızda biraz iyi ve biliyorsunki tr de her şey her an zaman zamlanabilir bu yüzden teknolojik aletlerin kar oranı yüksek gibi duruyor

Top Bottom