Aliexpress'te Keycaps yazarsanız bir çok farklı modelde bulabilirsiniz.Arkadaşlar selam. Tekli şekilde farklı desenli tuşları Türkiye'de bulmam mümkün mü?. Bakıyorum ama denk gelmedi hiç.
Teşekkürler bakacağım.aliexpress bangood tan bulabilirsin
Bahsettiğiniz nasıl yapılıyor acaba? merak ettim.Aliexpress'te Keycaps yazarsanız bir çok farklı modelde bulabilirsiniz.
Türkiye'de bende baktım pek yok. Tek tük.
Ya da benim gibi kendiniz yapacaksınız epoksiden falan. O da maliyetli.
Teşekkürler bakacağım.
Post automatically merged:
Bahsettiğiniz nasıl yapılıyor acaba? merak ettim.
Teşekkürler. Tekli bakıyorumHyperX ABS Pudding Keycaps TR Tuş Takımı HKCPXA-BK-TU/G : Amazon.com.tr: Bilgisayar
HyperX ABS Pudding Keycaps TR Tuş Takımı HKCPXA-BK-TU/G : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trPost automatically merged:
gibi gibiSoapow tuş seti, boya süblimasyon PBT klavye seti, 73 tuş seti, çektirme klavye parçaları ile, arka plan aydınlatmalı klavye klavye için tuş takımı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Soapow tuş seti, boya süblimasyon PBT klavye seti, 73 tuş seti, çektirme klavye parçaları ile, arka plan aydınlatmalı klavye klavye için tuş takımı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Epoksi reçine, kalıp silikonu, pleksi gibi malzemelere ihtiyacınız var.Teşekkürler bakacağım.
Post automatically merged:
Bahsettiğiniz nasıl yapılıyor acaba? merak ettim.
İzlerken yoruldumEpoksi reçine, kalıp silikonu, pleksi gibi malzemelere ihtiyacınız var.
Making Custom Resin Keycaps / RESIN ART - YouTube gibi yapılabilir.
Zahmetli ve maliyetli biraz, biraz el becerisi ve ufak tefek teknikte lazım.
Şuan elimde yok, kendime yapmadım daha, yapıp satıyorum.İzlerken yoruldum. Yaptığını özelden atabilir misin çok merak ettim.