Çözüldü✓ Klavye ve Mouse Önerisi

NLARES

80+
Reaksiyon skoru
15
Arkadaşlar ben gm clutch 08 ve gk30 ikilisini almak istiyorum. Sizce nasıl iyi midir? Ya da sizin önerebilecekleriniz var mıdır? Bütçe çok değil 2-2.5k max

Mouse ile ilgilenmiyorum fakat bu klavyeyi almak için büyük enayi olmak gerekiyor:

Bunun yerine yarı fiyatına claw's klavye de alabilirsiniz. Hem multimedyası var hem de bunun gibi rgb.

klavye olarak beklerim diyorsan epomaker dan dynatab 75x 1300tlye geliyor mouse olarak vxe r1 veya a9 plus iyzico 500tl cashback var

Mouse ile ilgilenmiyorum fakat bu klavyeyi almak için büyük enayi olmak gerekiyor:

Bunun yerine yarı fiyatına claw's klavye de alabilirsiniz. Hem multimedyası var hem de bunun gibi rgb.
Neden hocam çok mu kötü yoksa fiyatı yüzünden mi öyle dediniz? Amazondan alırsam bu ikili 1433 TL ediyor tam olarak bana uygun geldi.

Neden hocam çok mu kötü yoksa fiyatı yüzünden mi öyle dediniz? Amazondan alırsam bu ikili 1433 TL ediyor tam olarak bana uygun geldi.
Çok kaliteli ürünler değiller hocam. Bence HonesX isimli arkadaşın önerdiği ürünleri alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,268
Üyeler
183,407
Son üye
Mernogz
Geri