kvnc72
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 67
- İsim
- Kıvanç Taşkesen
- Bütçe
- 800
Arkadaşlar iyi günler geçen gün tiktokta gezerken bir klavyeye denk geldim ve hoşuma gitti öncelikle şunu belirtmek isterim aklımda iki fikir var mouse yada klavye Bulduğum klavyenin linki:
Açıkcası klavyemin durumu şuan iyi fakat Mouse anlatılamaz bile zamanında 60 tl ye aldım hala kullanıyorum ve FPS oyunlarında çok sorun yaşıyorum bütçe 700 800 ortalama güzel bir mouse önerebilirseniz çok sevinirim.
NOT: Elim büyük olmasına rağmen geniş Mouse kullanırken FPS oyunlarında zorluk çekiyorum.
Sarftech T60 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sarftech T60 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sarftech T60 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 689,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Açıkcası klavyemin durumu şuan iyi fakat Mouse anlatılamaz bile zamanında 60 tl ye aldım hala kullanıyorum ve FPS oyunlarında çok sorun yaşıyorum bütçe 700 800 ortalama güzel bir mouse önerebilirseniz çok sevinirim.
NOT: Elim büyük olmasına rağmen geniş Mouse kullanırken FPS oyunlarında zorluk çekiyorum.