TinerciAlper
80+ Gold
Dahası
Akko moonsgeek v5 dusunuyorum ama w75tede 8000hz varmis cok onemli bi ozellik mi butcem 3500tl civari
@GurkanpiroAkko moonsgeek v5 dusunuyorum ama w75tede 8000hz varmis cok onemli bi ozellik mi butcem 3500tl civari
Ayriyeten hall efect klavyelerden başkasında görmedim 8k hzAkko moonsgeek v5 dusunuyorum ama w75tede 8000hz varmis cok onemli bi ozellik mi butcem 3500tl civari
Kesinlikle değil. 1000hz değerinin üstü hissedilmeyecek kadar az
Cok sagolun hocam o zaman moonsgeek alacagimMouselarda olduğu gibi işlemiyor bence önemi yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayriyeten hall efect klavyelerden başkasında görmedim 8k hz
Net beyaz ya daha hoş gözüküyorHocamlarim anladim cok onemli degilmis birde sizden gorsel tavsiye isteyecegim sizce siyah mi daha cok yakisir sistemime yoksa beyaz mi ona gore bastan dizecegim klavye mouseyiAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Cok sagolun hocam o zaman moonsgeek alacagim
1ve2. fotolara gore beyaz daha ıyı durmuş ama 3.fotoda sıyahda guzel duruyorHocamlarim anladim cok onemli degilmis birde sizden gorsel tavsiye isteyecegim sizce siyah mi daha cok yakisir sistemime yoksa beyaz mi ona gore bastan dizecegim klavye mouseyiAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Elimdeki fotolar bunlar maalesef ama cok kararsiz kaldim siyah setup mi yapsam beyaz setup mi diye1ve2. fotolara gore beyaz daha ıyı durmuş ama 3.fotoda sıyahda guzel duruyor
beyaz kullanıyorum sıyaha gore daha guzel duruyorElimdeki fotolar bunlar maalesef ama cok kararsiz kaldim siyah setup mi yapsam beyaz setup mi diye
Siyah klavyeye acık renk keycaps takarsan absürt durmaz lakin o beyaz için geçerli degilElimdeki fotolar bunlar maalesef ama cok kararsiz kaldim siyah setup mi yapsam beyaz setup mi diye
Net beyaz ya ortama çok güzel bi hava katmış.Hocamlarim anladim cok onemli degilmis birde sizden gorsel tavsiye isteyecegim sizce siyah mi daha cok yakisir sistemime yoksa beyaz mi ona gore bastan dizecegim klavye mouseyiAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Net beyaz ya ortama çok güzel bi hava katmış.
Siyah klavyeye acık renk keycaps takarsan absürt durmaz lakin o beyaz için geçerli degil
beyaz kullanıyorum sıyaha gore daha guzel duruyor
Net beyaz ya daha hoş gözüküyor1ve2. fotolara gore beyaz daha ıyı durmuş ama 3.fotoda sıyahda guzel duruyor
Hocam şahane gözüküyor Allah nazarlardan saklasın çok güzel yapmışsınız ortamıHocamlarim anladim cok onemli degilmis birde sizden gorsel tavsiye isteyecegim sizce siyah mi daha cok yakisir sistemime yoksa beyaz mi ona gore bastan dizecegim klavye mouseyiAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle