ATK A9 Pro alinir mi?

butwho

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
2500
Herkese esenlikler, forumda ATK A9 fareler hakkinda cokca soru sorulmus olmasina ragmen A9 Pro modeli icin beni herhangi bir sonuca goturecek konu ile karsilasmadim. Bu yuzden sadece A9 Pro uzerine konu acmak istedim.
FPS oyunlari oynuyorum, hatta sadece CS2 oynuyorum desem yeridir. Claw tutusum var ve Superlight 2 shape'ine yakin bir mouse istiyorum. Daha once acilan konularda A9 ve A9 Plus modelleri uzerinden tartismalar olmus, en çok da nearlink ve bazi kalite kontrol (qc) uzerinde olmus bu tartismalar, bunlar dolayisiyla kafam karisti. Sanirim cogu kisi A9 Pro'dan habersiz cunku farkli bir forumda A9 Pro icin acilan konunun bir tanesinde A9 Plus'tan mi bahsediyorsunuz hocam minvalinde yorum gelmis. Eklere eklemis oldugum gorselde Ultra modeli ile cok benzerlik gosterdigini ve ayrica 2.4 GHz kullanim oldugunu da gorebilirsiniz, fiyat acisindan donglesiz oldugu icin Ultra modeline gore daha ucuz. Teknik ozellik bakimindan ultraya benzerligi dolayisiyla donglesiz olmasina ragmen alinabilir oldugunu dusunuyorum. Deneyen, deneyimleyen bir dostumuz varsa bu konuda yardimci olabilir mi?
Ayrica shape olarak belirttigim sekilde olan ve alternatif olarak onerebileceginiz farkli bir mouse var midir? Cogu kisi VXE R1 model mouse onerisinde bulunmus ATK A9 modelleri icin acilan konularin altinda ama A9 Pro icin degerlendirme yapmamislar, A9 Pro goz onune alindiginda alinabilecek bir mouse oldugunu dusunuyor musunuz?

Ekler

• Screenshot 2025-06-28 172540.webp
    Screenshot 2025-06-28 172540.webp
    21.2 KB · Hit: 66
Geri