Neler Yeni

Klavyede Shift+W basarken "1" tuşu işlemiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet
Zeiron T350 model klavye aldım. Counter Strike 2 oynarken Shift+W basarken sadece "1" tuşu işlemiyor. 2-3-4 gibi diğer tüm tuşlar çalışırken sadece "1" tuşu çalışmıyor ve çok sinir bozucu ana silaha geçemiyorum shift+w basarken. Bunu nasıl düzeltebilirim uğraştım biraz yapamadım.
NOT: Sürücü güncellemesi de yaptım klavyeye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
MUSTAFA TAŞBENT
hocam bi microsoft hesap sormamız lazım aslında bu hatayı geçen hp victus kullanan birisinden aalmıltım buna benzerdi durm ama bu değildi ,
onda da hashtag çalışmıyordu biz o sorunu numpad ile çözdük 3 ve 5 ikilisini kullanınca o sorun da ortadan kalkıyordu sen de istersen bir dene

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bi microsoft hesap sormamız lazım aslında bu hatayı geçen hp victus kullanan birisinden aalmıltım buna benzerdi durm ama bu değildi ,
onda da hashtag çalışmıyordu biz o sorunu numpad ile çözdük 3 ve 5 ikilisini kullanınca o sorun da ortadan kalkıyordu sen de istersen bir dene
Nasıl yani hocam tam anlayamadım. 3 ve 5 ikilisi derken? 1 tuşunu 5 tuşuna mı atayayım o anlamda mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
MUSTAFA TAŞBENT
hocam öncelikle kusura bakma bayadır giremiyorum biraz geç bir cevap oldu sanırım belki de sorunu çözdün bilmiyorum ama yine söyleyim aynı shift+w kombinasyonuyla yyeniden bir dene oalcak mı diye numpad de atıyorum işte hashtag yapmanın kısayolu ctrl+alt+3 ya hani burada atıyorum yine aynı kombinasyonla 3 ve 5 e aynı anda basınca hashtag çalışmıştı genelde bazen numpad e görev atamsı yapıyorlar spesifik bir şey olsa gerek yani yine aynı tuş kombinasyonlarıyla tekrar bir dene ama tuş kombinasyonuna numpad herhangi ikili atamalar yap belki olur .

Top Bottom