Neler Yeni

Yardım Klavyede su döküldü ne yamam gerek

QWuiet

80+ Bronze
1hafta oluyor sadece klavyede bazı tuşlar anormal davranıyor ne yapmalıyım ne zaman düzelir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lütfen yardım edin

JackieTR

80+ Bronze
1hafta oluyor sadece klavyede bazı tuşlar anormal davranıyor ne yapmalıyım ne zaman düzelir
Büyük ihtimalle tuş aralarına su girdiği için o anormallikleri yapıyor 1 hafta oldu diyorsunuz çoktan su kurumuş olma ihtimali var tuşlara çıkara biliyorsanız çıkartıp su damlacıkları ya da nemli ise güzelce temizleyip açık şekilde hava almasını bekleyin tuşları çıkartırken dikkatli olun klipsler kırıla bilir .. Ancak su kuruyup yok olduysa pek yapabilecek bir şey yok .. Ya yeni klavye geçiş yapmanız lazım ya da o şekilde kullana biliyorsanız kullanın.. Her zaman ilk müdahale önemlidir.

QWuiet

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük ihtimalle tuş aralarına su girdiği için o anormallikleri yapıyor 1 hafta oldu diyorsunuz çoktan su kurumuş olma ihtimali var tuşlara çıkara biliyorsanız çıkartıp su damlacıkları ya da nemli ise güzelce temizleyip açık şekilde hava almasını bekleyin tuşları çıkartırken dikkatli olun klipsler kırıla bilir .. Ancak su kuruyup yok olduysa pek yapabilecek bir şey yok .. Ya yeni klavye geçiş yapmanız lazım ya da o şekilde kullana biliyorsanız kullanın.. Her zaman ilk müdahale önemlidir.
Hocam ilk müdahale yaptım ters çevirdim sonra kurudugunda Laptopu açtım klavye anormal çalışıyordu bir hafta oldu am hala icinde şu var galiba tuslarada hiç bulaşmak istemiyorum kırılıyor bir şey oluyor yani başka bir fikriniz varmı bekliyeyim mi?

JackieTR

80+ Bronze
Hocam ilk müdahale yaptım ters çevirdim sonra kurudugunda Laptopu açtım klavye anormal çalışıyordu bir hafta oldu am hala icinde şu var galiba tuslarada hiç bulaşmak istemiyorum kırılıyor bir şey oluyor yani başka bir fikriniz varmı bekliyeyim mi?
Ters çevirmek yeterli değil klavye söküp temizlemeniz lazımdı bu işleri yapamiyorsanız teknik servise vermeyi öneririm eğer temizlenirse çalışır ama genelde klavye değişimi istiye bilirler laptop dan, laptopa fiyatlar değiştiği aşırı yüksek gelirse harici klavye kullanmanızı öneririm.

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Dr Luciano
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lütfen yardım edin
eğer klavyeyi sökebilirseniz, çıkarıp temizleyin. klavye altındaki su zamanla anakarta sızacak ve oksitlenip anakartı bozacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,538
Üyeler
163,184
Son üye
ravencrow
Top Bottom