Neler Yeni

Klavyede windows tuşu çalışmıyor

Jweki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mustafa Türk
merhabalar arkadaşlar sebebini bilmiyorum windows tuşuna basınca hesap makinesi açılıyor formatladım gene aynı şekilde sebebi nedir yardımcı olabilir misiniz windows r falan yapıyorum o fonksiyonlar çalışıyor ama windowsa basınca başlat menüsü açılmıyor hesap makinesi açılıyor

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,394
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
İSO dosya bozuk olabilir. Youtube'dan Windows tuşu çalışmıyor diye bazı kodlar var yazıyorsun düzeliyor.
Olmazsa yeni bi İSO ile format at.

Kadir_1987

80+ Silver
merhabalar arkadaşlar sebebini bilmiyorum windows tuşuna basınca hesap makinesi açılıyor formatladım gene aynı şekilde sebebi nedir yardımcı olabilir misiniz windows r falan yapıyorum o fonksiyonlar çalışıyor ama windowsa basınca başlat menüsü açılmıyor hesap makinesi açılıyor
Sol+alt+shift'e basarmısınız.

Jweki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mustafa Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Srekli hesap makinesi açılıyor anlamadım sebebini kendiliğinden açılıyor şu an
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sol+alt+shift'e basarmısınız.
evet reis kenardan bir şey çıktı giriş anhatarı diye

Son düzenleme:

Kadir_1987

80+ Silver
Srekli hesap makinesi açılıyor anlamadım sebebini kendiliğinden açılıyor şu an
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet reis kenardan bir şey çıktı giriş anhatarı diye

Yaşadığınız sorun ile ilgili olarak, Görüntü + S tuşlarına aynı anda basın, CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile açınız. Açılan pencereye SFC/SCANNOW yazıp ENTER tuşuna basınız. Sistem taraması %100 olunca bilgisayarınızı yeniden başlatarak durumu kontrol ediniz.

Sorunun devam etmesi durumunda, BURADA yer alan dosyayı masaüstüne indirip, sıkıştırılmış dosyadan çıkartınız. Çıkarttığınız Allupdate.bat dosyasına sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile çalıştırınız. İşlem tamamlanıp, DOS ekranı kapandıktan sonra test ediniz.

Sorunun devam etmesi durumunda, Görüntü + S tuşlarına aynı anda basın, CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile açınız. Açılan pencereye aşağıdaki komutları sırasıyla girerek ENTER tuşuna basınız.

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

Sorununuz giderilmez ise, yeni bir Windows kullanıcı hesabı oluşturarak durumu test ediniz.

Jweki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mustafa Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beyler yok mu çözüm bulacak birisi klavyemi bozuldu

Top Bottom