MuratTheFounderOfGariban
80+ Titanium
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 12,202
- İsim
- Murat Orhan
Boş yapıyorsun.Hocam tavsiyem hiç yurtdışı olayına Amazon da olsa girme. Klavye bozulduğunda sadece para iadesi seçeneği var o da 2 sene sonrasında bugün aldığın fiyata aynı kalitede klavye bulamazsın. Malum zamlar dolayısıyla. Arkadaşlar arızada switchleri değiştir kullan demişler ama arıza sadece switchlerde olmaz, devre yanması gibi durumlarda olabilir. Klavye usb bağlantısında, pc tanımıyor konumuna gelebilir, yazılımsal arıza verebilir. XPG Summoner'ı bende öneririm ki dün kendime de aldım. Hepsiburada ve N11 yorumları da çok olumlu. Silver switch çok hassas diyorlar sana problem olur mu bilmiyorum. Ama XPG Summoner'dan daha önce önerdiğim ürün ise Redragon K586 Brahma Pro.. Alıp da memnun olmayan yorum okumadım. Bunu da aldım. Bu iki klavyede şuan odamda kapalı kutu duruyor. N11 kupon kullanırsan 125 TL veya 150 TL kupon veriyor. Bonus kart ile peşin fiyatına 3 taksit ve 60 TL puan kazanabiliyorsun. Ya da Hepsiburada sa Axess kartlara 2000 TL alışverişe 200 TL chip para kampanyası da var.
n11'den Redragon Brahma Pro K586 Usb Kablolu Outemu Blue Switch RGB Mekanik Gaming TR Q Klavye seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Redragon Brahma Pro K586 Usb Kablolu Outemu Blue Switch RGB Mekanik Gaming TR Q Klavye Fiyatları ve Özellikleri
Redragon Brahma Pro K586 Usb Kablolu Outemu Blue Switch RGB Mekanik Gaming TR Q Klavye en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önerdiğin klavyede outemu var 2kya outemu switch klavye önerip laf ebeliği yapıyorsun. Yapma.
Önerilen klavyelerdeki pcb ve devre kaliteleri attığın klavyelerdeki 5 10 liralık pcbler gibi değil bahsettiğin devre problemleri ya da tanımama sorunları olsun. Klavye önerirken bilgin yok ise önerme hocam ağır konuşmuş gibi olacağım biraz kusura bakma ama işin aslı bu.
Kızak olarak kullanırım karda kaymaya. Harici kullanmam.klavye uzmanları toplanmış.. şu klavyeye ne diyorsunuz beyler ? sol ctrl ve shift büyük olması çok garibime gidiyor ama kullanırken nasıl olur bilmiyorum varmı kullanan öneren