fruko.gzz
80+ Silver
hayıraltlarına lastik gibi bir şey var ondan alsam olurmu
hayıraltlarına lastik gibi bir şey var ondan alsam olurmu
Red Switchin o denli sesli olmaması gerekiyor ama...klavyem bu çok ses çıkarıyor gece oynayamıyorum ne yapabilirim?RADIANT K11 Siyah Type-C Bağlantılı RGB Puding Tuşlu US Layout Red Switch Gaming Oyuncu Klavye
Model RADİANT K11 Aydınlatma RGB 20 mod Tuş Tipi Red Switch-Pudding Keycaps Tuş Sayısı 61 Tuş Tuş Düzeni US-Q Tak-Çalıştır Var Tıklama Ömrü 50 milyon Anti-Ghosting Tüm Tuşlarda Var Çift Enjeksiyon Var...rampage.com.tr
Öyle desene attığın link red switch blue ise blue sesi çıkacak zatenBendeki blue
blue switch mi eğer öyleyse normalklavyem bu çok ses çıkarıyor gece oynayamıyorum ne yapabilirim?RADIANT K11 Siyah Type-C Bağlantılı RGB Puding Tuşlu US Layout Red Switch Gaming Oyuncu Klavye
Model RADİANT K11 Aydınlatma RGB 20 mod Tuş Tipi Red Switch-Pudding Keycaps Tuş Sayısı 61 Tuş Tuş Düzeni US-Q Tak-Çalıştır Var Tıklama Ömrü 50 milyon Anti-Ghosting Tüm Tuşlarda Var Çift Enjeksiyon Var...rampage.com.tr
switchlerin yay sesi çıkıyordur switchleri değiştirmen lazımKonuyla alakasız ben de mucai-mk61 almıştım bazı tuşlarda artık switche basınca gıcırtı sesi çıkmaya başladı tuşları temizledim hala devam ediyor ne yapabilirim