Neler Yeni

Çözüldü✓ klavyem devre dışı kaldı yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rıfat Toklu
gamepower ogre klavye kullanıyorum programını kurmaya çalışırken yanlışlıkla devre dışı bıraktım. pc klavyeyi hiç bir şekilde görmüyor. klavyenin numlock lambası dahil yanmıyor. internette bazı çözümler denedim ancak işe yaramadı. klavyenin uygulamasını yüklediğimde aygıt bulunamadı hatası alıyorum

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
463
İsim
Arnold Ciwardagexer
gamepower ogre klavye kullanıyorum programını kurmaya çalışırken yanlışlıkla devre dışı bıraktım. pc klavyeyi hiç bir şekilde görmüyor. klavyenin numlock lambası dahil yanmıyor. internette bazı çözümler denedim ancak işe yaramadı. klavyenin uygulamasını yüklediğimde aygıt bulunamadı hatası alıyorum
Garantisi var mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rıfat Toklu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
problemi çözdüm arkadaşlar kendi sitesinde yeni olan yazılımın içinde güncelleyici benzeri ek bir program var onu çalıştırınca düzeldi

Gorkewm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Görkem Sayar
fn+esc dene

Top Bottom