Yardım KLAVYEMDEKİ SORUN NE TOP 75 HE

Utkw

80+
Reaksiyon skoru
44
yaklaşık 5 ay once top 75 he aldım baya memnundum fakat bir kaç sorunla karsılasmaya basladım ben bıraz uygulaması ıle oynadım ayarları ıle onla ılgılıde olabilir yardımcı olur musunuz sorunum bazen tusa basmama ragmen algılamaması ve ornegın fps oyunlarında w tusuna basılı tutarken durduk yere bıranda duruor sonra devam edıyor w algılamaya lolde ise atıyorum tus kombınasyonu ve kıtelarda biranda tus almıor coklu tus basımında vs sorunu nedır ek olarak yazılımında anlamadıgım terimler var full quıck trıgger - storke setıngs - detect OS auto gibi seyler ve manyetik bir kalvye cogunlukla fps oyundayım sızce keycapslerin hassasıyet ayarı kacta olmalı 0.5m press 2.0mm up seklınde suanda kullanıyorum ek olarak sıstemle ılgılı olmadıgını dusunuyorum 9800x3d 5070ti gibi ust bır pc var fakat suanki monıtor ıle ılgılı olabilir mi yada internet monıtor suanda gecıcı surelıgıne 60 hz bır monıtor hz ıle ılgılı olabılır mı ınternete gelmek gerekırse hep ag sorunu paket kaybı biranda yukselen ms tarzı seyler yasıyorum her zaman olmasada arasıra oluyor
buda oyunumu buyuk olcude bozuyor a-d pickler vs atamıyorum a bastık cektıkten sonra bile hala a basmıs gıbı sol tarafa gıdıyor ek olarak hem 2.4ghz baglı hemde kablosu

Hocam aynı klavyeyi almayı düşünüyorum ama hiç bir inceleme videosu bile yok. Sitesinde bile bulamıyorum. Son durum nedir?

Hocam aynı klavyeyi almayı düşünüyorum ama hiç bir inceleme videosu bile yok. Sitesinde bile bulamıyorum. Son durum nedir?
hocam asırı memnunum hem fps oyunu oynuyorum cok guzel zaten bu ıste ozellık vs olarak yazma hıssıyatı falan baya guzel sesıde muthıs alınır dırek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,121
Üyeler
188,205
Son üye
Tensai
Geri