Neler Yeni

Klavyemden Elektrik çarpıyor

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,045
İsim
göksel yurtcan
valla hocam olabilir bina eski. kime ulaşayım kapıcıya yöneticiye falanmı
aynı zamanda psuyuda kontrol edin hocam markası nedir psunun psuyu garantiye göndermek daha mantıklı klavyeyi gönderimekten

sprinkie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
çağan yurtseven
Gamepover varlock compact klavyemin kenarlarındaki metal yerlerden elektrik çarpıyor normalde az çarptıgı için sorun olmuyodu ama dün bi çarptı elim uyuştu valla garantisi devam ediyor garantiye yollasam çözüm olurmuki
aynısı benim gamepower calypso klavyemdede var aynı şekil arada yanlardan çarpıyor ama 2 senedir kullanıyorum sıkıntı değil :D

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Tuna

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,045
İsim
göksel yurtcan

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Tuna
o zaman gönderin hocam garantiye
valla yanlıs anlamayın hocam mekatronik okuyorum anlamadım dediginizi :D o yüzden kolaya kaçmaya çalışıyorum benim cahilligime verin biraz araştırıp dediginizi deniyeceğim

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,045
İsim
göksel yurtcan
valla yanlıs anlamayın hocam mekatronik okuyorum anlamadım dediginizi :D o yüzden kolaya kaçmaya çalışıyorum benim cahilligime verin biraz araştırıp dediginizi deniyeceğim
hocam şimdi biraz anlatayım toprak hattının ne işe yaradığını bildiğinizi varsayarak anlatıyorum sizin psunuzun 220v katında biryerlerde bir kaçak var ve buda bağlantı şeması dolayısıyla usb çıkışlarına kadar yol bulmuş normalde toprak hattınız sağlam olsa bu sorun olmaz o kaçak toprak hattı tarafından emilir ama torprak hattı sağlam olmadığı için usblere kadar akım geliyor usblere gitmesi iyi bir şey bu arada farklı yerlere gitse tüm bileşenleri yakma ihtimali dahi var mümkünse bilgisayarı kullanmadan torak hattını kontrol edin ve psuyu garantiye yollayın

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Tuna
hocam şimdi biraz anlatayım toprak hattının ne işe yaradığını bildiğinizi varsayarak anlatıyorum sizin psunuzun 220v katında biryerlerde bir kaçak var ve buda bağlantı şeması dolayısıyla usb çıkışlarına kadar yol bulmuş normalde toprak hattınız sağlam olsa bu sorun olmaz o kaçak toprak hattı tarafından emilir ama torprak hattı sağlam olmadığı için usblere kadar akım geliyor usblere gitmesi iyi bir şey bu arada farklı yerlere gitse tüm bileşenleri yakma ihtimali dahi var mümkünse bilgisayarı kullanmadan torak hattını kontrol edin ve psuyu garantiye yollayın
iş ciddi gibi sagolun bende biraz bakıp dediginizi yapayım

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,045
İsim
göksel yurtcan
iş ciddi gibi sagolun bende biraz bakıp dediginizi yapayım
hocam rapor et kısmından o cevap verdiğiniz mesajı 'en iyi cevap ' olarak işaretleme şansınız varmı

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Xpg summoner klavyemde elektrik çarpıyordu :) mutfaktaki topraklı prizden bir üçlü priz çektim ve hiçbir sorun kalmadı. Topraklama probleminden dolayı elektrik çarpıyor.

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Tuna

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,045
İsim
göksel yurtcan
hocam peki akım korumalı priz alsam çözülürmü bu olay
çözülmez hocam toprak hattının yapılması gerek başka çare yok yada evde toprak hattı olan biryer varsa oradan priz çekeceksiniz

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Tuna
Top Bottom