- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 25,711
@Mert Özkaya galiba soda dökmüştüm garantide yapmışlardı galibaeyw beyler teşekkür ederim garantiye götürsek yaparlar mı peki ?
@Mert Özkaya galiba soda dökmüştüm garantide yapmışlardı galibaeyw beyler teşekkür ederim garantiye götürsek yaparlar mı peki ?
aga şimdi denedim takıyorum ışıkları 1 saniye yanıp gidiyor switchlerdede sıkıntı yok hiç bir tanesinde bile sıkıntı yokaçıp temizle pirince falan at switchlerin hepsini kontrol et switchlerde sıkıntı yoksa kurtara bilirsin belki.
tamam aç 1 kaç hafta kurut dene .aga şimdi denedim takıyorum ışıkları 1 saniye yanıp gidiyor switchlerdede sıkıntı yok hiç bir tanesinde bile sıkıntı yok
haha bu iyiydi maan moralim bozuk ama iyiydiİçindeki tüm kola kuruduktan sonra çıtır bir klavyeye sahip olabilirsin![]()
tamam aç 1 kaç hafta kurubi 20 dkya garantiye götürmeye gidicem aldığım yere bi soruşturucam bakalım
Erken ölüm olmuş üzüldüm klavye yehaha bu iyiydi maan moralim bozuk ama iyiydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neyse sıkıntı değil knk kurban bayramın da yalakalık yaparsın alırsın kaliteli klavyeErken ölüm olmuş üzüldüm klavye ye
akşam götüreceğim inşallah yaparlarGarantiye verme şansın varsa dene bence. Soda döktüm gönderdim ve tamir edip gönderdiler.
İnşAllahakşam götüreceğim inşallah yaparlar