Neler Yeni

Çözüldü✓ klavyeme kola döküldü

beerk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
berk
klavyeme kola döküldü biraz v tuşum ağırlaştı diğerlerine göre daha zor basılıyor tuşlarım çıkmıyor galiba denedim çıkartmayı kırılcak diye korkuyorum nasıl temizleyebilirim bunu tuş sökmeden klavyem apex 3 tkl

Palo DAYI 👑

80+ Gold
gecende bırı membran bır klavyesı vardı yanllıs hatırlamıyosam ıcını acıp fon makınesıyle kurtumustu oyle duzelldı dedı

Existentia

80+ Silver
hocam tuşları bir iple çıkarın tek tek temizleyin ama nazik olun

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Ömer
Hiç kullanmadığınız bir tuşu sökmeye çalışın zaten sökülürse diğerlerinide sökün sökülmezse kurutma makinesiyle deneyin

beerk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gecende bırı membran bır klavyesı vardı yanllıs hatırlamıyosam ıcını acıp fon makınesıyle kurtumustu oyle duzelldı dedı
hocam benimki kurumuştur 1 gün geçti üstünden aklıma geldi keşke öyle yapsaydım

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Ömer

beerk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
berk
Kurusun hocam değişen bir şey yok işe yarama ihtimali hala var
deniyorum şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

söktüm kullanmadığım bi tuşu ama baya zorladım v tuşunu tutamıyorum elimle nasıl çıkarabilirim

Son düzenleme:

beerk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
berk
tuşu temizleyebildim sadece düzelmedi hala aynı

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
aynısını yaşadım klavyem sıvı geçirmez olduğu için aşırı şanslıydım. Önce güzelce kuruttum bezle vs tüm tuşları temizledim o yapış yapış hissi kalmıştı ve en sonunda tüm yaylara switchlere WD-40 sıkarak temizledim ondan sonra rahatladı klavye kendine geldi. Eğer mekanik klavye değilse geçmiş olsun klavyeyi komple söküp yay görevi gören plastik parçayı sabunlu su ile yıkamalısın

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Donald
benimkine ice tea döküldü kocaman bir bardak nerdeyse 1 litre falan klaveyi anakartına kadar söktüm devre temizleyici ile temizledim

beerk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
berk
aynısını yaşadım klavyem sıvı geçirmez olduğu için aşırı şanslıydım. Önce güzelce kuruttum bezle vs tüm tuşları temizledim o yapış yapış hissi kalmıştı ve en sonunda tüm yaylara switchlere WD-40 sıkarak temizledim ondan sonra rahatladı klavye kendine geldi. Eğer mekanik klavye değilse geçmiş olsun klavyeyi komple söküp yay görevi gören plastik parçayı sabunlu su ile yıkamalısın
hocam tuşu söküp klavyenin içine balata spreyi sıkıcam oraya geçer bence pazartesi günü denicem membran klavye bu arada

benimkine ice tea döküldü kocaman bir bardak nerdeyse 1 litre falan klaveyi anakartına kadar söktüm devre temizleyici ile temizledim
1 tuş için o kadar zahmet fazla geliyor ;)

brsokcu

80+ Bronze
hocam tuşu söküp klavyenin içine balata spreyi sıkıcam oraya geçer bence pazartesi günü denicem membran klavye bu arada

1 tuş için o kadar zahmet fazla geliyor ;)
sadece tek tuş ise o tuşun içine izopropil alkol sık

beerk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
berk
arkadaslar akşam ağırdı ama şuan düzelmiş kendi kendine teşekkür ederim fikirleriniz için

Top Bottom