hocam benimki kurumuştur 1 gün geçti üstünden aklıma geldi keşke öyle yapsaydımgecende bırı membran bır klavyesı vardı yanllıs hatırlamıyosam ıcını acıp fon makınesıyle kurtumustu oyle duzelldı dedı
Kurusun hocam değişen bir şey yok işe yarama ihtimali hala varhocam benimki kurumuştur 1 gün geçti üstünden aklıma geldi keşke öyle yapsaydım
deniyorum şimdiKurusun hocam değişen bir şey yok işe yarama ihtimali hala var
hocam tuşu söküp klavyenin içine balata spreyi sıkıcam oraya geçer bence pazartesi günü denicem membran klavye bu aradaaynısını yaşadım klavyem sıvı geçirmez olduğu için aşırı şanslıydım. Önce güzelce kuruttum bezle vs tüm tuşları temizledim o yapış yapış hissi kalmıştı ve en sonunda tüm yaylara switchlere WD-40 sıkarak temizledim ondan sonra rahatladı klavye kendine geldi. Eğer mekanik klavye değilse geçmiş olsun klavyeyi komple söküp yay görevi gören plastik parçayı sabunlu su ile yıkamalısın
1 tuş için o kadar zahmet fazla geliyorbenimkine ice tea döküldü kocaman bir bardak nerdeyse 1 litre falan klaveyi anakartına kadar söktüm devre temizleyici ile temizledim
sadece tek tuş ise o tuşun içine izopropil alkol sıkhocam tuşu söküp klavyenin içine balata spreyi sıkıcam oraya geçer bence pazartesi günü denicem membran klavye bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 tuş için o kadar zahmet fazla geliyor