Neler Yeni

Klavyeme sade soda döküldü

Úrsula Corberó

80+ Bronze
Aç yolu aromalı espirisi yapmalıyım 🧠

Atyxah

80+ Silver
Güzel arkadaşım hani diğer aromalı sodalar şekerli oluyor ya birde bir şey biliyormuş gibi dalga geçiyor :D kafayı yemelik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sana ne anlatsak anlamazsın belli ki yaşın da küçük.
Ben limon aromalı dökmüştüm, demekki ondan bozulmuş
sade ise bi sıkıntı yok.
Benden başka 2 tane daha espiri var ve bana yaşımı dahi bilmeden "sana ne anlatsak anlamazsın" şeklinde yorum yapıyorsun.

Tamam anladım abicim.

federalper

80+ Silver
Aç yolu aromalı espirisi yapmalıyım 🧠
Şöyle elemanlar görünce cidden sinirleniyorum ya bir şey bildiği yok foruma katılmış işi gücü troll kendini komik falan sanıyor.

Benden başka 2 tane daha espiri var ve bana yaşımı dahi bilmeden "sana ne anlatsak anlamazsın" şeklinde yorum yapıyorsun.

Tamam anladım abicim.
Yazma daha lütfen yazma.

Úrsula Corberó

80+ Bronze
Şöyle elemanlar görünce cidden sinirleniyorum ya bir şey bildiği yok foruma katılmış işi gücü troll kendini komik falan sanıyor.

Ben espiri yapanlara b*k attım klasik yöntem ters çevir pirince yatır

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Bu forumdaysan buna alışman lazım.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,981
İsim
Chloe Grace Moretz
daha önce deneyimlemiş biri olarak muhtemelen klavye yi taktığında rastgele tuşlara basıyordur mekanik ise içini sök tuşlarını yıka klavyenin için iyice temizle ters çevir ve 1 gün beklet

federalper

80+ Silver
daha önce deneyimlemiş biri olarak muhtemelen klavye yi taktığında rastgele tuşlara basıyordur mekanik ise içini sök tuşlarını yıka klavyenin için iyice temizle ters çevir ve 1 gün beklet
klavyenin sadace sağ numlock tarafına döküldü. Bi 15 20 dk dir bekliyor baktığımda kurumuş gibi bi deneyeceğim bu arada klavye mekanik cherry mx black switch.

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
Bendede sade döküldü 3 gün sonra o dökülünce bikaç tuş basmamaya başladı limondaki şekerden midir nedir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,542
Üyeler
166,947
Son üye
batın000
Top Bottom