Úrsula Corberó
80+ Bronze
Aç yolu aromalı espirisi yapmalıyım
Güzel arkadaşım hani diğer aromalı sodalar şekerli oluyor ya birde bir şey biliyormuş gibi dalga geçiyor kafayı yemelik.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sana ne anlatsak anlamazsın belli ki yaşın da küçük.
Ben limon aromalı dökmüştüm, demekki ondan bozulmuş
Benden başka 2 tane daha espiri var ve bana yaşımı dahi bilmeden "sana ne anlatsak anlamazsın" şeklinde yorum yapıyorsun.sade ise bi sıkıntı yok.
Şöyle elemanlar görünce cidden sinirleniyorum ya bir şey bildiği yok foruma katılmış işi gücü troll kendini komik falan sanıyor.Aç yolu aromalı espirisi yapmalıyım
Yazma daha lütfen yazma.Benden başka 2 tane daha espiri var ve bana yaşımı dahi bilmeden "sana ne anlatsak anlamazsın" şeklinde yorum yapıyorsun.
Tamam anladım abicim.
Şöyle elemanlar görünce cidden sinirleniyorum ya bir şey bildiği yok foruma katılmış işi gücü troll kendini komik falan sanıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben espiri yapanlara b*k attım klasik yöntem ters çevir pirince yatır
Milletin yaşını bilmeden çoluk çocuk demekte bi tık saçma oluyorSana bir şey demedim ya zaten şu çoluk çocuğa dedim.
Bu forumdaysan buna alışman lazım.Şöyle elemanlar görünce cidden sinirleniyorum ya bir şey bildiği yok foruma katılmış işi gücü troll kendini komik falan sanıyor.
Yaptığı hareketler, koyduğu profil fotoğrafı yazdığı cümleler. Benim için çocuk eğer çocuk değilse de beyin seviyesi olarak benim için çocuk.Milletin yaşını bilmeden çoluk çocuk demekte bi tık saçma oluyor
klavyenin sadace sağ numlock tarafına döküldü. Bi 15 20 dk dir bekliyor baktığımda kurumuş gibi bi deneyeceğim bu arada klavye mekanik cherry mx black switch.daha önce deneyimlemiş biri olarak muhtemelen klavye yi taktığında rastgele tuşlara basıyordur mekanik ise içini sök tuşlarını yıka klavyenin için iyice temizle ters çevir ve 1 gün beklet
okYazma daha lütfen yazma.