Atyxah
80+ Silver
arkadaşın önceki mesajlarını ve konularını inceledim biraz sıkıntılı bir arkadaş takmana gerek yok takılsın.
Bi aktif admin yok mu ban atılsa arkadaşa ?arkadaşın önceki mesajlarını ve konularını inceledim biraz sıkıntılı bir arkadaş takmana gerek yok takılsın.
hocam tuşlaı çıkart (mekanikse) iyice kuru peçeteyle temizle ondan sonra 1-2 saat ters döndürüp öyle bırak o zaman çıkıyor genellikle bende öyle yapıp fanta döktüğümde kurtarmıştımKlavyeme sade soda döküldü
ne yapmam lazım 2 3 dk geçti
Keycapleri mi yoksa mekanik tuşları mı ? bi yarım saat geçit hafif kurudu klavye kafayı yedi bir sürü tuş basıyor aynanda.hocam tuşlaı çıkart (mekanikse) iyice kuru peçeteyle temizle ondan sonra 1-2 saat ters döndürüp öyle bırak o zaman çıkıyor genellikle bende öyle yapıp fanta döktüğümde kurtarmıştım
Şuanda pirince yatırdım yarın sabah bakacağım artık daha da yeni almıştımhocam tuşlaı çıkart (mekanikse) iyice kuru peçeteyle temizle ondan sonra 1-2 saat ters döndürüp öyle bırak o zaman çıkıyor genellikle bende öyle yapıp fanta döktüğümde kurtarmıştım
Keycapler'i hocamKeycapleri mi yoksa mekanik tuşları mı ? bi yarım saat geçit hafif kurudu klavye kafayı yedi bir sürü tuş basıyor aynanda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuanda pirince yatırdım yarın sabah bakacağım artık daha da yeni almıştım![]()
Tamamdır keycap leri çıkardım pirince yatırdım klavyeyi yarını bekliyorum hayırlısı bakalım sağ ol.Keycapler'i hocam
Pirince yatır bir şey olmaz korkmaKlavyeme sade soda döküldü
ne yapmam lazım 2 3 dk geçti
Yapışkan değil çünkü sade soda döktüm ondan dolayı belirttim zaten sade olduğunu, şimdi pirince yatırdım yarını bekliyorum.Ben de soda dökmüştüm. Yapış yapış olmuştu hem de bazı tuşları çalışmıyordu. Üstüne su serpiştirdim ve sonra kuruttum yapışkanlığı gitti. Garantiye verdim tamir edip gönderdiler. Eğer tuşlarda sıkıntı yoksa garanti göndermene gerek yok içini aç temizle yapışkanlığı gider.