Klavyemin bataryasi yandi

unalb

80+
Reaksiyon skoru
1
Yeni aldigim aula F75 klavyemi tamamen cahilligimden dolayi hizli sarjda sarj ettim buda normalden olmasi gerektiginden 60 W fazla haliyle sabahinda klavyeyi calismiyor olarak buldum. Bataryasi yanmis olabilir mi. Bataryasini nasil degistirebilirim bi cozum bilen varsa yardim edebilirse cok mutlu olurum.

Yeni aldigim aula F75 klavyemi tamamen cahilligimden dolayi hizli sarjda sarj ettim buda normalden olmasi gerektiginden 60 W fazla haliyle sabahinda klavyeyi calismiyor olarak buldum. Bataryasi yanmis olabilir mi. Bataryasini nasil degistirebilirim bi cozum bilen varsa yardim edebilirse cok mutlu olurum.
Kablolu şekilde çalışıyor mu?

Arka tarafın fotosunu atar mısın hocam

Sen istediğin W ile şarj etsen de bataryanın çektiği bir değer var. Batarya gitse bile kablo ile çalışması lazım diye düşünerekten anakart vs gitmiştir.

Bence kablolu çalışır hocam bi test edin eğer öylede çalışmıyorsa geçmiş olsun bi soğuk su için.

Ekler

• 2w6udmMo.jpg
    2w6udmMo.jpg
    38.9 KB · Hit: 63
Hocam kablolu deneyin.

Maalesef çalışmıyor hiçbir şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buyrun hocam
Hocam sizin klavyenizin arka tarafını istiyor siz kendi klavyenizi cekeceksiniz

batarya çekebileceği değerde akımı çeker ya gece elektrikler gidip geldi o sıra bataryaya kütletti yada farklı bir sorun var.

Genede siz klavyeyi şarja takmayın PC ile şarj edin

İsterseniz 5V 100A şarj gücüyle şarj edin. Bu da tam olarak 500 Watt olur. Muhtemelen çekeceği akım 1.5A olacaktır. Bu da 7.5 Watt değerine tekabul ediyor. Bu bağlamda şarjdan ötürü herhangi bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum, başka bir sorun vardır.

Hocam ben size kendi klavyenizin arka tarafını atın demiştim yav bide nasıl yanar anlamıyorum genelde maks alacağı akımı çeker fazlasını çekmez nasıl başardınız klavyeyi yakmayı acaba
Siz bence güvendiğiniz bi bilgisayarcıya gidin bi içini açın bakın (kendin anlarsan kendinde aç) belki düşüp bir parçası yerinden falan çıkmıştır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,197
Üyeler
190,872
Son üye
hangiekipman
Geri