hangi marka ve garanti sorgulaması yaparak öğrenebilirsinarkadaşlar klavyemin orjinal olduğunu nasıl anlarım biraz şuan panikledim orjinal değilmidir diye bi yardımcı olursanız sevinirim
tabii ki de ancak nereden almıştınasus ve orjinalmi diye talep açtığımda 2 yıl garantisi olduğunu söyledir garantisi olan mal orjinalmdir
Klavyenin resimlerini çekin ve atın, Garanti Belgelerinin tüm sayfalarını ve önünü ve arkasını resim olarak çekip atınız.sanalmarketimden aldım güvenilirmidir bi kazık olrmu
bu kadar detaya girmeme gerek varmı arkasında barkod varKlavyenin resimlerini çekin ve atın, Garanti Belgelerinin tüm sayfalarını ve önünü ve arkasını resim olarak çekip atınız.
evet ama gerginim hani bi çakmalık olabilirmiİlk defa duydum siteyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sanal marketim güvenilir midir?
Öncelikle selamlar, sanal marketimden bunda yaklaşık 1 yıl önce bir klavye aldım neden 1 yıl önce değil de şimdi bu konuyu açtığımı soruyorsanız bilgisayarla alakam yoktu teknolojiyle ilgilenmiyordum. Sonra faturalara baktığımda klavyemi sanalmarketim adlı siteden almış babam şimdi ben sorulara...www.technopat.net
Sanırım bu konu size ait.
çakma klavye yapabilirlermiHiç çakma klavye görmedim bu kadar korkmana gerek yok.
burdan sistem alanları bile gördüm çoğu kişi olumlu yorum yapmış sadece orijinal oldukları hakkında kimse yapmamış ondan biraz tedirginimHiç çakma klavye görmedim bu kadar korkmana gerek yok.
Yaparlar ama hocam bu kadar telaş etmeyin çoğu teknolojik ürünün çakması yok.çakma klavye yapabilirlermi