Neler Yeni

Klavyemin R tuşu tekliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emirhan Uzunoğlu
Klavyemde r tuşu uzun zamandır tekliyor.5 kere basıyorsam 2 kere falan çalışıyo o yüzden bazen şarjö değiştiemiyoum bazen de böyle yazmak zorunda kalıyorum 40 kere aynı kelimeyi yazıyorum.Ne yapmalıyım? Garantiye gönderdim(Monster Pusat K3 PRO) 3 kere gönderdim her seferinde farklı bir tuş arıza verdi. Önce d tuşu sonra e sonra şimdi r tuşu.En son gönderdiğimde ürün değişicez dedi değişmediler de. Ne yapmalıyım? Kendim tamir edemez miyim switchi çıkartsam hava tutsam veya bi temizlesem falan? Yardım edin gerçekten youldum bu sorundan.

TamerKs

80+ Silver
Klavye yeni ise tozdan veya kirden olduğunu sanmam, yinede kendiniz çıkarıp temizlemeyi deneyebilirsiniz olmazsa tekrar garantiye verin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emirhan Uzunoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Klavye yeni ise tozdan veya kirden olduğunu sanmam, yinede kendiniz çıkarıp temizlemeyi deneyebilirsiniz olmazsa tekrar garantiye verin.
Hocam garanti iptalinden korkuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birkaç ay kullandım ve toz da aldı açıkçası.

Son düzenleme:

José Mourinho

80+ Silver
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
bazen klavyenin içi fnaf taki micheal afton ın yanarak düşerek bir şey olmaması gibi klavyedeki tozlarda öyle temizle gitsin

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Başından beri mi var? İlk başta hava vurun içinde kirlilik varsa gitsin. Sonra tekrar deneyin. Aynı sorun varsa firma ile iletişime geçin böyle bir sorunum var ki bu sorunu her firma çok önemsiyor. Eğer göndermenizi isterlerse bakarlar ve sorunu onlar da fark ederlerse ürün değişimi yapılır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emirhan Uzunoğlu
Başından beri mi var? İlk başta hava vurun içinde kirlilik varsa gitsin. Sonra tekrar deneyin. Aynı sorun varsa firma ile iletişime geçin böyle bir sorunum var ki bu sorunu her firma çok önemsiyor. Eğer göndermenizi isterlerse bakarlar ve sorunu onlar da fark ederlerse ürün değişimi yapılır.
3 Kere gönderdim,her seferinde farklı tuş arıza verdi.En son gönderdiğimde ürün değişimi yapıcaz dediler aynı ürünü geri gönderdiler.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
3 Kere gönderdim,her seferinde farklı tuş arıza verdi.En son gönderdiğimde ürün değişimi yapıcaz dediler aynı ürünü geri gönderdiler.
Firma ile tekrar iletişime geçin. Sorun çıktığında bıkmadan peşinde durmak zorundayız. Yoksa garanti gibi bir özelliğin eklenmesinin bir manası olmuyor ama firma da çirkeflik yapmış. Neden aynı sorunlu ürünü gönderiyorlarsa? Anlamsız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emirhan Uzunoğlu
Firma ile tekrar iletişime geçin. Sorun çıktığında bıkmadan peşinde durmak zorundayız. Yoksa garanti gibi bir özelliğin eklenmesinin bir manası olmuyor ama firma da çirkeflik yapmış. Neden aynı sorunlu ürünü gönderiyorlarsa? Anlamsız.
Ben de anlamadım. Çok hızlı aslında garanti süreci

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,686
Üyeler
166,059
Son üye
Yusuf_~
Top Bottom