Neler Yeni

Klavyenin Tuşu Bazen Basmıyor, Kendim Düzeltebilirmiyim?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Arkadaşlar GP Warlock klavyeye sahibim oyun oynarken sinirden masaya vurdum ve masanın üstündeki klavye kutusu klavyeye düştü :D
Sonra da 2 tuşu basmama sorunu yaratmaya başladı, yani basıyor çalışıyor fakat ara sıra algılamıyor ve sinir bozuyor.
Bir yerde bu sorunu mekanik klavyede yaşayıp içini açıp kolayca düzelttiğini söyleyen bir arkadaş görmüştüm benim de aklıma geldi, bu sorun basit birşeyse tuşun yuvasını çıkartıp çözebilirmiyim?

Edit: arkadaşlar tuş bazen basıyor sorunsuz bir şekilde ama oyun oynarken aynı anda başka bir tuşa da basınca nedense o tuş algılamayı bırakıyor yani garip bir sorunu var :D

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet
Dene içini açıp.

Peacee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Umut Baydar
Arkadaşlar GP Warlock klavyeye sahibim oyun oynarken sinirden masaya vurdum ve masanın üstündeki klavye kutusu klavyeye düştü :D
Sonra da 2 tuşu basmama sorunu yaratmaya başladı, yani basıyor çalışıyor fakat ara sıra algılamıyor ve sinir bozuyor.
Bir yerde bu sorunu mekanik klavyede yaşayıp içini açıp kolayca düzelttiğini söyleyen bir arkadaş görmüştüm benim de aklıma geldi, bu sorun basit birşeyse tuşun yuvasını çıkartıp çözebilirmiyim?

Edit: arkadaşlar tuş bazen basıyor sorunsuz bir şekilde ama oyun oynarken aynı anda başka bir tuşa da basınca nedense o tuş algılamayı bırakıyor yani garip bir sorunu var :D
dostum saber rgb kullanıyorum ben gayet normal ve temiz kullanıyordum ancak bendede basmama sorunu başladı gamepower bir klavye alıyorsan bunların bşaıan gelceğini bilmelisin :D

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Membranlardan sağlam diye mekanik aliyoruz üstüne kutu düştü diye bozulmasi nedir ya

Peacee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Umut Baydar

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne alaka?
Arkadaş vurdum diyor.
Bu klavyenin zaten kronik basmama sorunu da var.
Yani üstüne kutusu düşmese de sanırım kendinden bu sorun çıkacaktı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klavyenin kutusu üstüne düşüp bozuluyor ise bir kalite bekleme ondan.
Dostum kutunun içinde eski klavyem vardı :D
Ağır kutu yani hafif olsa bir şey olmazdı da ağır denilebilir bir klavye için.

Top Bottom