vallaha tam hatırlamıyorum 500 filan olması lazım veya 450 de olabilir emin değilimŞuan 1.5k siz kaç paraya aldınız hocam
İyi bir yatırım olmuşvallaha tam hatırlamıyorum 500 filan olması lazım veya 450 de olabilir emin değilim
aynı şekilde kulaklıkta 2.el kapalı kutu aynı kişiden aldım gayet memnunum türkiyede zaten ne alsak yatırım oluyor maalesef her geçen gün artıyor 670 TL'ye aldığım anakart 1k olmuş xdİyi bir yatırım olmuş
Benim kullandığım bu memnunum bütçe dostu.
GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Ben de tam tersi akşama kadar oynarım gram rahatsız etmez ama babam lan kapat şunu diyodu eskiden başka odaya geçtimRampage Impressive RGB
Memnun değilim çünkü bu benim ilk mekanik klavyem ve cahillik edip crystal (blue) switch aldım, sesi aşırı rahatsız ediyor dayanılacak gibi değil.