Genel olarak sıvı temasından basmama gibi durumlar oluşabilir.Nasıl bir sorun yavaş basma vs. mi yoksa basmama mı?
klavyenin yapısına bağlı benim tuş yataklarının etrafı plastikle çevrilmiş üstüne dökülen bir şey içeri devrelere sızmıyor ama seninki nasıl bilmiyorum. ama şekerli sıvılar sıkıntı oluşturur devreye temas ederse.Mekanik klavyeye meyve suyu dökülürse bozulur mu, bozulmazsa nasıl temizlenmeli?
Switchlerin altını nasıl temizleyebilirim acaba?Yüksek ihtimal bozulur ve tuş basmama sorunu yapar .
İmkan varsa meyve suyu hemen tahliye edilmeli ve switchlerin altları temizlenmelidir.
Eğer içeri girerse klavye bozulabilir.Mekanik klavyeye meyve suyu dökülürse bozulur mu, bozulmazsa nasıl temizlenmeli?
Klavye bu.klavyenin yapısına bağlı benim tuş yataklarının etrafı plastikle çevrilmiş üstüne dökülen bir şey içeri devrelere sızmıyor ama seninki nasıl bilmiyorum. ama şekerli sıvılar sıkıntı oluşturur devreye temas ederse.
Bende rampage'in bir klavyesi var içine 2 kez kola, 4 kez su döküldü hâlâ sapasağlam. Hatta klavyeyi temizlediğimde klavyenin ortasında resmen erimiş şeker vardıMekanik klavyeye meyve suyu dökülürse bozulur mu, bozulmazsa nasıl temizlenmeli?
Umarım öyle olur.Bende rampage'in bir klavyesi var içine 2 kez kola, 4 kez su döküldü hâlâ sapasağlam. Hatta klavyeyi temizlediğimde klavyenin ortasında resmen erimiş şeker vardı