Neler Yeni

KLAVYEYE MADEN SUYU DÖKÜLDÜ

Sythe_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
üveys özata
Akşam klavyeye maden suyu dökülmüş tam olarak ne zaman döküldü bilmiyorum ama daha kurumamıştı ve çok fazla dökülmediğinden eminim şişenin çeyreği dökülmüştür belki dökülen kısmı çoğu masaya gelmiş zaten kalan bikısmı içinde diğer kısmı tuşların üstündeydi hemen yan çevirdim biraz maden suyu çıktı kalanını emdim sonra windows altg ve ctrl tuşu kendiliğinden basıyordu tuşların hepsini söktüm klavyeyi açamadım ters çevirdim sabah kontrol ettiğimde bi sıkıntı yok ama windows tuşuna basıp çektiğim uygulamada basılı olarak gösteriyor ve sağ alt tuşuna bastığımda ctrlye basıyor ne yapmam lazım
Klavyenin Markası : https://www.rampage.com.tr/tr/urun/...o-tuslu-standli-turkce-gaming-oyuncu-klavyesi

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Klavyeyi açıp içini temizlemeniz lazım. Soda asidik olduğu için zarar vermiş olabilir.

preus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Yusuf Aydın
tek tek tuşları çıkarıp kuru bezle, fönle sonra da güzel bi son rütuşları atarsın. tek çözüm bu

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,459
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
2 Tane 1.5L su alıp klavyeye döküyorsun sonra kurumaya - 1 hafta bekle garanti olsun - bırakıyorsun sapa sağlam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,077,982
Üyeler
171,289
Son üye
Ten90
Top Bottom