bidaha kullanamamakta dahilmiSuyla yıka 1-2 gün kullanma.
Hayır ciddiyim yıkadıktan sonra elektrik vermezsen tamamen kuruyana kadar sıkıntı yok. Genellikle su ile temasta cihaz bozulur algısı yanlıştır. Su da iletken olduğu için cihaz su ile temas halinde çalışırsa devreler yanıyor. Fakat çıkartıp yıkarsan garanti olsun diye de tamamen kuruyana kadar 1-2 gün boyunca kullanmazsan sıkıntı olmaz.bidaha kullanamamakta dahilmi![]()
yedek klavyem yok 5 yıldır falan aynı kalvyedeyim neredeyseHayır ciddiyim yıkadıktan sonra elektrik vermezsen tamamen kuruyana kadar sıkıntı yok. Genellikle su ile temasta cihaz bozulur algısı yanlıştır. Su da iletken olduğu için cihaz su ile temas halinde çalışırsa devreler yanıyor. Fakat çıkartıp yıkarsan garanti olsun diye de tamamen kuruyana kadar 1-2 gün boyunca kullanmazsan sıkıntı olmaz.
Peki oksitlenme ?Hayır ciddiyim yıkadıktan sonra elektrik vermezsen tamamen kuruyana kadar sıkıntı yok. Genellikle su ile temasta cihaz bozulur algısı yanlıştır. Su da iletken olduğu için cihaz su ile temas halinde çalışırsa devreler yanıyor. Fakat çıkartıp yıkarsan garanti olsun diye de tamamen kuruyana kadar 1-2 gün boyunca kullanmazsan sıkıntı olmaz.
Onun içinde 6 ayda 1 kez alkol e yatırıyorum tertemiz oluyor.Peki oksitlenme ?
f ye basınca fg mi yazıyor meselabeyler klavyede bazı tuşlar çift basıyor düzeltmenin varmı bir yöntemi
yok 1 kere basınca ff yazıyor mesela a tuşu bazen 3 lü yazıyor aaa oluyor yanif ye basınca fg mi yazıyor mesela
onu bilmiyorum da ben de bazen f ye basınca fg yazıyo 4 e basınca 45 yazıyor ard arda basıp basılı tutunca düzeliyoryok 1 kere basınca ff yazıyor mesela a tuşu bazen 3 lü yazıyor aaa oluyor yani
Sırf o yüzden klavye parçalamışlığım varyok 1 kere basınca ff yazıyor mesela a tuşu bazen 3 lü yazıyor aaa oluyor yani
oyunda çok sıkıntı oluyor ben de sinirden buldum çözümüSırf o yüzden klavye parçalamışlığım var