KLİMA ÖNERİSİ!!!!

BEYREK

80+
Reaksiyon skoru
10
Bütçe
40000
Merhaba arkadaşlar klima alacağım fakat yardımlarınıza ihtiyacım var 2 model arasında kaldım fakat ondan önce bir kaç bilgi vermek istiyorum.
Klimayı oturma odasına takacağız fakat diyer odalarında soğutmasını istiyoruz marka olarak bu ürün gayet iyi fakat diyer daları soğuturmu diye bir çekingenliğimiz var sizce soğuturmu.

Birde bir ürün daha var bu daha güçlü ama marka olarak çekingenliğimiz var alınırm sizce iki katı daha güçlü.
Sizce hangisini almalıyım

24.000 btu alırsan bütün evi soğutursun ama en pahalısı denilebilir bunlar. 24Binlikte altus öneririm 120m2 spor stüdyosunda kullanıyoruz gayet iyi.
Linkteki klima olmalı.
Altus ALK 2440 A++ 24000 BTU Inverter Klima

Merhaba arkadaşlar klima alacağım fakat yardımlarınıza ihtiyacım var 2 model arasında kaldım fakat ondan önce bir kaç bilgi vermek istiyorum.
Klimayı oturma odasına takacağız fakat diyer odalarında soğutmasını istiyoruz marka olarak bu ürün gayet iyi fakat diyer daları soğuturmu diye bir çekingenliğimiz var sizce soğuturmu.

Birde bir ürün daha var bu daha güçlü ama marka olarak çekingenliğimiz var alınırm sizce iki katı daha güçlü.
Sizce hangisini almalıyım

Sensira serisi de daikin kalitesinde değil diye biliyorum, o yüzden bence en ucuz markalara da bakmadan 18 binlik fena olmayan kalitede markalara bakın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,455
Üyeler
184,628
Son üye
EbubekirTaşdemir
Geri