Neler Yeni

Kliplerimi izlerken bilgisayar donuyor yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Eren Kuzu
Çözüm odaklı kesin bir fikrim yok hocam. Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Güç Seçeneklerinde sol tarafta Güç Düğmelerinin Yapacaklarını Seçin kısmından Hızlı Başlatı kapatıp dene bir de.
Hocam ayar kapalı zaten ona rağmen oluyor maalesef. Arkadaş psu veya gpu olabilir demiş onların sağlığını nasıl test edebilirim acaba ?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,938
İsim
Emre Zengin
Hocam ayar kapalı zaten ona rağmen oluyor maalesef. Arkadaş psu veya gpu olabilir demiş onların sağlığını nasıl test edebilirim acaba ?
PSU testini OCCT adlı programı indirip Stability test kısmından Power'ı seçip başlat. 10-15 dakika yapman yeterli. Eğer bir sorun varsa direkt testi başlattığın gibi kendini belli edecektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Eren Kuzu
PSU testini de yaptım ordan da bir şey çıkmadı 15dk sonucunda. Sorunun ya gpu ya da yazılımsal olduğunu düşünmeye başladım fakat yazılımsal ise nasıl anlayabilirim veya ne yapabilirim bir fikrim yok. GPU sağlığı için de furmark mı yapmam gerekiyor?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,938
İsim
Emre Zengin
PSU testini de yaptım ordan da bir şey çıkmadı 15dk sonucunda. Sorunun ya gpu ya da yazılımsal olduğunu düşünmeye başladım fakat yazılımsal ise nasıl anlayabilirim veya ne yapabilirim bir fikrim yok. GPU sağlığı için de furmark mı yapmam gerekiyor?
FurMark var hocam ama yazılımsal bir şey olma ihtimali bana çok yüksek geldi. Çünkü normal kullanımda bir sorun yok.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,938
İsim
Emre Zengin
Hocam yazılımsal ise yapabileceğim, deneyebileceğim bir şey var mıdır ?
Çözüm olur mu bilmiyorum ama bu anakart, RAM ve ekran kartının renklerini tek bir programdan mı kontrol ediyorsun? Eğer öyleyse programı bir kaldır bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,636
Üyeler
163,531
Son üye
Olimpiadiss
Top Bottom