KMS Kaldırmak İçin Yardım

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,876
PC yi ilk aldığım zaman microsoftun kendi sitesinden WİN 10 ISO dosyası ile Windows kurdum. Cahil olduğum için KMS ile etkinleştirdim. Nasıl silebilirim? Komut dosyası ile etkinleştirsem bir şey olur mu? İnternetten etkinleştirme kodu almalı mıyım?

KMSpico'dan bahsediyorsanız kaldırmak için temiz kurulum yapınız. HitmanPro gibi yazılımlar KMSpico'yu temizleyebilir, lakin sisteminizi onunla aktive ettiğiniz için temizlese bile bir anlamı olmayacaktır.

Son düzenleme:
revo uninstaller kullan öneririm

Merhaba @ahmet2744 ,

Revo Uninstaller program kaldırma yazılımıdır, yaptığınız yorum konu ile alakasızdır.

KMS uygulamasını silmede bir şey yok ama etkinleştirmenin etkisini kaldırmak için Windows'u orijinal etkinleştirip sonra format atman lazım ki KMS tüm zararı gitsin.

KMS uygulamasını silmede bir şey yok ama etkinleştirmenin etkisini kaldırmak için Windows'u orijinal etkinleştirip sonra format atman lazım ki KMS tüm zararı gitsin.
1-Yani ilk başta etkinleştirmenin süresinin dolmasını mı beklemeliyim? Ya da bu etkinleştirme iptal ediliyor mu? ,
2-Format atmadan önce orjinal etkinleştirmem mi gerekiyor?

1-Yani ilk başta etkinleştirmenin süresinin dolmasını mı beklemeliyim? Ya da bu etkinleştirme iptal ediliyor mu? ,
2-Format atmadan önce orjinal etkinleştirmem mi gerekiyor?
Windows 10'u orijinal bir yerden bulacaksın ve Windows keyini değiştireceksin sonra KMS'i komple sildikten sonra format atacaksın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,663
Üyeler
191,142
Son üye
resp_1
Geri