Çözüldü✓ KMS.Lotro.cc gibi illegal lisanslar güvenilir mi?

Reaksiyon skoru
1
ya dostlar şimdi ben windows 10'u baya bi süredir lisanssız kullanıyorum çünkü arkadaşlarım fln kms lotro gibi cmd den key yazarak aktif etme durumunu çok tavsiye etmiyorlar bot net diyen var arka kapı diyen var ondan dolayı da birazcık endişelendim ama bi lisansa 10 binlerce tl vercek para da yok oem lisans almayı düşündüm ama fiyatları çok saçma geldi gereksiz ucuzlar bi şüphe uyandırıyor insana. sizce ne yapayım?

ya dostlar şimdi ben windows 10'u baya bi süredir lisanssız kullanıyorum çünkü arkadaşlarım fln kms lotro gibi cmd den key yazarak aktif etme durumunu çok tavsiye etmiyorlar bot net diyen var arka kapı diyen var ondan dolayı da birazcık endişelendim ama bi lisansa 10 binlerce tl vercek para da yok oem lisans almayı düşündüm ama fiyatları çok saçma geldi gereksiz ucuzlar bi şüphe uyandırıyor insana. sizce ne yapayım?
Değil hocam aktif ettiyseniz silin hemen.

Ben o çok saçma gereksiz ucuz olan lisansları 4 senedir kullanıyorum. :)

Sağlamlisans ve liyayazılım'dan almıştım zamanında. Hâlâ varlar mı bilmiyorum.

knk nerden bakıyoruz onlara windowsla çok aram yok bende 20tlye bi key kullanmıştım
Para ile aldığın keylerde problem olmuyor.
Zaten Microsoftun İstanbul ofisinden vs aktif ediyorsun.
Arkadaş program kurup cmd üzerinde lisanslamak istemiş.

knk nerden bakıyoruz onlara windowsla çok aram yok bende 20tlye bi key kullanmıştım
Başlat / CMD Sağ tık Yönetici Olarak çalıştır /
Şu komutu yaz;
slmgr /dlv
Açılan pencere de KMS geçiyorsa KMS üzerinden aktif edilmiştir.
Retail channel yazarsa orjinal keydir.
OEM_DM Channel yazarsa orjinal fabrika lisansıdır.

Bende bu hatayı yapmıştım bir ara. Uzak durmak lazım

ya bazı arkadaşlarımda diyor ki "ben 5 6 yıldır kullanıyorum böyle lisansları hiç bir şey olmuyor. sen de kullan bişi olmaz" diyorlar. kullanmıyorum zaten ama öncesinde benimde 1 2 sene kullanmışlığım oldu. ama bazı arkadaşlarımda kullanma şöyle böyle diye örnekler verip kullanmamam gerektiğini söylüyor windowsu lisanssız kullan daha güvenli olur diyolar. peki lisanssız kullanırsam bir problem olurmu bilgisayarım için?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca güvenilir sıfır daha önce kullanılmamış lisansları nerden ucuza uygun fiyata ve güvenilir alabilirim onuda belirtirseniz sevinirim. trendyol hepsiburada gibi sitelere bakıyorum 100tl ye oem key satıyorlar güvenemiyorum kimisi 10 tl ye satıyor ne yapmam lazım?

ya bazı arkadaşlarımda diyor ki "ben 5 6 yıldır kullanıyorum böyle lisansları hiç bir şey olmuyor. sen de kullan bişi olmaz" diyorlar. kullanmıyorum zaten ama öncesinde benimde 1 2 sene kullanmışlığım oldu. ama bazı arkadaşlarımda kullanma şöyle böyle diye örnekler verip kullanmamam gerektiğini söylüyor windowsu lisanssız kullan daha güvenli olur diyolar. peki lisanssız kullanırsam bir problem olurmu bilgisayarım için?

ayrıca güvenilir sıfır daha önce kullanılmamış lisansları nerden ucuza uygun fiyata ve güvenilir alabilirim onuda belirtirseniz sevinirim. trendyol hepsiburada gibi sitelere bakıyorum 100tl ye oem key satıyorlar güvenemiyorum kimisi 10 tl ye satıyor ne yapmam lazım?
kral kms kullan sorun olmaz

kms ise sıkıntı olabilir en iyisi hwid activation yapmak

Ben buradan aldım.

Lisanssız 2-3 yıl kullandım, teknik olarak hiçbir sorun yaşamadım.
250 lira ver geç hocam temiz olsun.

Başlat / CMD Sağ tık Yönetici Olarak çalıştır /
Şu komutu yaz;
slmgr /dlv
Açılan pencere de KMS geçiyorsa KMS üzerinden aktif edilmiştir.
Retail channel yazarsa orjinal keydir.
OEM_DM Channel yazarsa orjinal fabrika lisansıdır.

Bende bu hatayı yapmıştım bir ara. Uzak durmak lazım
mak ddiyor knk o nasıl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,014
Üyeler
183,370
Son üye
f4t1h07
Geri