Neler Yeni

kmspico anakarta gömülmüşmüdür

777Clem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Seyit Yılmaz
arkadaşlar virüsü güvenli moddan mbam ile sildim ürün anahtarını kaldırdı ama tekrar aktifleşiyor ne yapabilrim temiz kurulum yapsam gider mi anakarta gömülmüşmüdür

Atyxah

80+ Silver
arkadaşlar virüsü güvenli moddan mbam ile sildim ürün anahtarını kaldırdı ama tekrar aktifleşiyor ne yapabilrim temiz kurulum yapsam gider mi anakarta gömülmüşmüdür
gömülmüyor diye biliyorum yanlış olabilir ama ben hep kullanıyodum artık kullanmıyom da eğer istersen sana güvenli etkinleştirme dosyası gönderebilirim şuan ben onu kullanıyorum kms gibi sürekli arkaplanda çalışmıyor cmd dosyası şeklinde zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 dk da felan aktifleştiriyor sonra silebilirsin

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Gömülüyor diye biliyorum, dostum cmd den etkinleştirmek varken neden kmspico kullandın orası ayrı bir şey zaten.

777Clem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Seyit Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gömülüyor diye biliyorum, dostum cmd den etkinleştirmek varken neden kmspico kullandın orası ayrı bir şey zaten.
cahilliğim hocam ama cmd den etkinleştirmedim kmspicoyu da sildim bir arkadaş yardım etti jkayıt defterinden sildik ürün anahtarını kaldırdık sonra güvenli modda mbam ile tarama yapıp tüm dosyalarını sildik ve şuan gitmiş gözüküyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,083
Üyeler
168,080
Son üye
Samil13
Top Bottom