Neler Yeni

Knight Online farm yapmak için nasıl bir bow kasılır?

verxexe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eray demir
Merhaba farm yapmak için bow kasacağım ancak hangi bowa + basacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Kaira Bilgic
Onu direkt knight forumlarda veya yayıncılarına filan sorsan daha hızlı cevap alırsın

verxexe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eray demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunda her slot ortalama aynı parayı bırakır leveline göre cz hariç dc pre var değil mi?
Maalesef şuanlık pre yok. Hocam bana boş slot bulabileceğim bir yer söyleyebilir misiniz? Para ve level kasmak için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Bora Sunal
Maalesef şuanlık pre yok. Hocam bana boş slot bulabileceğim bir yer söyleyebilir misiniz? Para ve level kasmak için.
Premiumsuz itemsiz farm yapamazsın çarı 80 e kas görev yapıp daha sonra eventlerle güzel para kasarsın

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Bence hiç bulaşma .d Bu ekonomide bu oyun oynanmaz. Eğlence makarasına takılıyorsan takıl ama para kazanma düşüncen varsa yanlış oyun. Oyun kitlesi aşırı toxic. Aşırı para göz ve kindar insanlarla dolu hayatımı yedi bitirdi. Slotuna çökenler olacak vs bi ton sorunla karşılaşmaya hazır mısın ? :D Etkinliklerde bile toxic kitle var. Daha bilgin yok bence oynama bunu bir düşün derim. Ha illa sanane kanka ben oynamak istiyorum diyorsanda :D Nerde farm yapacam nerde şunu bunu yapacam diyorsanda youtube'a bak çok fazla video var bunlarla alakalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,414
Üyeler
166,204
Son üye
c4ntug
Top Bottom