Farmı nerde yapacaksın hocam?Merhaba farm yapmak için bow kasacağım ancak hangi bowa + basacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
Hocam işte bir diğer sorum bu slot nereden bulabilirim ve nerede farm yapabilirim?Farmı nerde yapacaksın hocam?
Oyunda her slot ortalama aynı parayı bırakır leveline göre cz hariç dc pre var değil mi?Hocam işte bir diğer sorum bu slot nereden bulabilirim ve nerede farm yapabilirim?
Maalesef şuanlık pre yok. Hocam bana boş slot bulabileceğim bir yer söyleyebilir misiniz? Para ve level kasmak için.Oyunda her slot ortalama aynı parayı bırakır leveline göre cz hariç dc pre var değil mi?
Premiumsuz itemsiz farm yapamazsın çarı 80 e kas görev yapıp daha sonra eventlerle güzel para kasarsınMaalesef şuanlık pre yok. Hocam bana boş slot bulabileceğim bir yer söyleyebilir misiniz? Para ve level kasmak için.
Hocam işte farm yaparak level kasacağım ancak nerede kasmalıyım?Premiumsuz itemsiz farm yapamazsın çarı 80 e kas görev yapıp daha sonra eventlerle güzel para kasarsın
Hocam questlerle ilerle diyorum ya okumuyor musun premiumsuz itemsiz farm yapmayı mı düşünüyorsunHocam işte farm yaparak level kasacağım ancak nerede kasmalıyım?