Knight Online FPS sorunu

Wittek

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar herkese merhabalar ben AMD işlemcili bir sistem topladım knight online oyunu oynuyorum fakat optimasyon sorunu olduğunu bilmiyordum ve kalabalık ortama girdiğimde efeck'ler v.s kasma sorunu oluyor ve buda oldukça üzücü bunun bi çözümü varmıdır; intel işlemcimi almam gerekiyor knight online tek çekirdek destekliyor diye biliyorum. tek çekirdekli işlemcimi almam gerekiyor.. varmı benim gibi sorun yaşıyan başka yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar herkese merhabalar ben AMD işlemcili bir sistem topladım knight online oyunu oynuyorum fakat optimasyon sorunu olduğunu bilmiyordum ve kalabalık ortama girdiğimde efeck'ler v.s kasma sorunu oluyor ve buda oldukça üzücü bunun bi çözümü varmıdır; intel işlemcimi almam gerekiyor knight online tek çekirdek destekliyor diye biliyorum. tek çekirdekli işlemcimi almam gerekiyor.. varmı benim gibi sorun yaşıyan başka yardımcı olursanız sevinirim.
Evet reisim ya i3 9100f yada i5 9400f alman lazm benim arkadaşta ryzen deneyem dedi en son aglıyodu ahaha knight candır

İ3 9100f 550tl i5 9400f 1100-1050 tl arası daha iyi paran varsa daha üstlerini al tabi

lanet oyun

eyvallah reis peki AMD Ryzen 3600 tek çekirdek performans iyi diyorlar o işlemciyi alınca kasma olrmu
Bak reisim benim gibi sadece knight oynucaksan intelden şaşma intel-nvdia Ryzen çok iyi ama knıghtta k9tü kimse bunu iddia edemez kanıtlarım dediğim gibi paran varsa intelin iyi işlemcisini al

Bak reisim benim gibi sadece knight oynucaksan intelden şaşma intel-nvdia Ryzen çok iyi ama knıghtta k9tü kimse bunu iddia edemez kanıtlarım dediğim gibi paran varsa intelin iyi işlemcisini al
tamamdır hocam teşekkür ederim yorumun için intele geçiceğim ortalama iyi bir şey almayı düşünüyorum

Ryzen 1700 ile deneme şansım oldu oyunu.Moradon hariç sıkıntı yoktu.Moradonda 30 fps 'ye kadar düşüyordu.Oyuna sonradan çoklu çekirdek desteği getirmişler menüden açabiliyorsun ama pek bi faydasını görmedim ben.240 hz monitörle en güçlü oyunları yüksek fps ile oynadığım halde moradonda hezimete uğradım :) .Sadece bu oyunu oynuyorsan tek çekirdek performansı yüksek bi işlemci daha çok işini görür demek isterdim ama öylede olmuyor malesef :) 5.0 ghz de 8700k ile oynayan adamda moradonda çakılıyor.Demem o ki bu oyun bi hayli eski ve yeni sistemlerle beklenen performansı veremiyor ve harcadığın parayı haketmiyor.Bu yüzden çok para vermeyin pc toplarken bu oyun için.

Geri