Neler Yeni

Koç mu İTÜ mü? Hangisinden mezun olmak daha göze çarpar?

Respected

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yusuf Demirci
Arkadaşlar işletme okuyacağım. Koç'ta veya İTÜ'nün SUNY Çift Diploma programında okuma durumum var. Sizce hangisi daha prestijli veya mantıklı olur. Ortalama harcamalar Koç'ta bir tık daha fazla. Hangisinden mezun olmam daha öne çıkartır ileriki iş hayatında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

NOT: İTÜ'de okursam 3. sınıfın bahar+yaz dönemi ve 4. sınıfın tamamı amerika new paltz'da okuyacağım program o yönde ve çift diplomam + yabancı dil vs.

Talha Özer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Talha Özer
Arkadaşlar işletme okuyacağım. Koç'ta veya İTÜ'nün SUNY Çift Diploma programında okuma durumum var. Sizce hangisi daha prestijli veya mantıklı olur. Ortalama harcamalar Koç'ta bir tık daha fazla. Hangisinden mezun olmam daha öne çıkartır ileriki iş hayatında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Koç burslu mu?

Respected

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yusuf Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Oğuzhan

NOT: İTÜ'de okursam 3. sınıfın bahar+yaz dönemi ve 4. sınıfın tamamı amerika new paltz'da okuyacağım program o yönde ve çift diplomam + yabancı dil vs.
Abim İTÜ'de okuyor ingilizce hazırlıkta şuanda 2. senesinde. 2.5 sene burda, 1.5 sene amerika da okuyacak dediğiniz gibi. Ben olsam İTÜ'yü seçerdim ingilizce ve yurtdışında 1.5 sene okuma imkanı var.

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Futbol, Bilgisayar, Telefon
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
İTÜ daha mantıklı geldi.

• Beğen
Reaksiyonlar: ync_

Respected

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yusuf Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Abim İTÜ'de okuyor ingilizce hazırlıkta şuanda 2. senesinde. 2.5 sene burda, 1.5 sene amerika da okuyacak dediğiniz gibi. Ben olsam İTÜ'yü seçerdim ingilizce ve yurtdışında 1.5 sene okuma imkanı var.
Aynen o muhabbet bana da o daha mantıklı geldi ama çevremdeki büyük insanlar işte koç daha prestijli daha çok adı var vesaire diye darlıyolar ama aslında şirketlerdeki yönetimde olan insanların çoğunu itüden seçmece yapıyorlar koçun tek olayı para tuzağı. Yanlışta anlaşılmak istemem o kadar ultra zengin değiliz altımda arabam falan yok bi yerde birikmişliğimiz var o şekilde okuma planımız vardı ama koçta okursam oraya gidecek paranın haddi hesabı yok her türlü her şey normalden 4-5 kat daha pahalı, okul dağın başında ev kiralasan herkes birilerine geçirme derdinde 1+1, 1+0 daireleri 4-5K ya kiraya veriyolar yani amerikada 1,5 sene okusam daha az maliyete gelir ve kültür tanımış olurum vs. vs. birsürü +sı var

• Beğen

Úrsula Corberó

80+ Bronze
Yok ikisi de ücretli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neye göre dostum? Bence İTÜ daha mantıklı geldi yani şöyle: hem amerikada okumuş hem çift diplomalı falan daha çok force'u olur gibime geldi Türkiye'de.
İTÜ daha iyi fırsatı var amereikada okumak mesela.

SucukluYumurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
oğuzhan karaman
itü daha mantıklı geldi.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
:D dünyanın en iyi 500 üniversitesi arasında koç var tr de bi tek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyatı aşırı pahalı sadece ikisinin fiyatlarını söyler misin burs falan

Respected

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yusuf Demirci
Dostum abinin bilgisi varsa sorabilirsen çok sevinirim. Şimdi 3. sınıfın bahar dönemi+yaz okulu ordasın ya birde 4. sınıfın tamamı ordasın. Şimdi 4. sınıfın tamamı olunca 1 senelik para aşağı yukarı hesaplanabiliyor ama. Bahar dönemindeki ücreti neye göre alıyolar yarım dönem diye mi geçiyor yoksa yaz okuluyla birleştirip mi tam alıyolar? fiyatları hakkında bilgi sahibiyse abin veya sen paylaşabilir misin çok memnun olurum.

• Beğen

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Oğuzhan
Dostum abinin bilgisi varsa sorabilirsen çok sevinirim. Şimdi 3. sınıfın bahar dönemi+yaz okulu ordasın ya birde 4. sınıfın tamamı ordasın. Şimdi 4. sınıfın tamamı olunca 1 senelik para aşağı yukarı hesaplanabiliyor ama. Bahar dönemindeki ücreti neye göre alıyolar yarım dönem diye mi geçiyor yoksa yaz okuluyla birleştirip mi tam alıyolar? fiyatları hakkında bilgi sahibiyse abin veya sen paylaşabilir misin çok memnun olurum.
abim yanımdaydı gösterdim yazınızı. Onunda bilgisi yok hazırlıkta şuan çünkü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,704
Üyeler
164,551
Son üye
kncburak
Top Bottom