Neler Yeni

kocaeli yaşamak için nasıl bir yer

Receb İvedik

80+ Bronze
gölcük bölgesi veya civarı yaşamak için nasıl bir yer bilgisi olan var mı ?

Bir İzmit'li olarak söyleyeyim, buradan on kat daha güzel bir yer.

İnsanları olsun, sahil tarafları olsun; yaşam kalitesi güzel bir yer.

BugiBlack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Buğra Siyah
darıca kısmı güzel kankam bir tek orayı biliyorum

Berke123

80+ Bronze
darıca kısmı güzel kankam bir tek orayı biliyorum
darıcada oturuyorum güzel değil :D kocaeli genel olarak kötü işin düşmediyse asla seçmeni önermem neredeyse istanbul kadar hayat pahalı ve en önemlisi marmara depremi yaklaşıyorken marmaradan uzaklaş kanka iyi yönleri istanbula yakınsın o kadar

BugiBlack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Buğra Siyah
darıcada oturuyorum güzel değil :D kocaeli genel olarak kötü işin düşmediyse asla seçmeni önermem neredeyse istanbul kadar hayat pahalı ve en önemlisi marmara depremi yaklaşıyorken marmaradan uzaklaş kanka iyi yönleri istanbula yakınsın o kadar
ben sahil kısmını seviyorum kanka hatta gittiği en güzel sahillerden birisi olabilir

Berke123

80+ Bronze
ben sahil kısmını seviyorum kanka hatta gittiği en güzel sahillerden birisi olabilir
evet sahili olması da iyi ama güzel değil, bir kere marmara yani denizi girilecek bir deniz değil, sahilindeki bisikletler bozuk, çok kalabalık sahil normal saatlerde bile tıklım tıklım oturmak istesen çardaklar banklar dolu

BugiBlack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Buğra Siyah
oranın sahili tam kafa dağıtmalık kanka arkadaşlarla ya da sevgilinle yürümelik bir sahil, eski sahil ile yeni sahil arasında yürüp dur yani ayrıca orası tam bir emekli yeri, deprem sıkıntısı, kalabalık bir yer ve yokuşları sıkıntı onun dışında güzel bir yer bence

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Gölcük kısımları biraz daha yaşanabilir. Ama sakın bak yolun Körfezin önünden bile geçmesin. Hayatında görebileceğin en kötü mekan olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,406
Üyeler
159,153
Son üye
engnrich
Top Bottom