Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Kochler Elektrikli Araç Oto Süpürge 199 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kadirhan Yıldız
Mobile özel 200 TL. Nays + kupon ile daha da uyguna gelebilir. Ben 4 gün önce dh forumda görüp nays + indirim kodu ile 210Tlye almıştım. Şuan daha uygun. Bilgisayar güç kaynağı ile bilgisayarımı temizlemekte kullandım baya iş görüyor.

Alıntıyı görüntüle
Hocam nasıl çalıştırdınız sistemi anlatabilir misiniz ben de masada kullanmak için düşünüyorum da

KingDeViL

80+ Bronze
Hocam selamlar arac için ben de almıştım zamanında ama emin olun çok zayıf kalıyor aracta..Ama arkadaşın dediği gibi pc kasa temizliğinde faydalı.. Ki ben de bunun için kullanıyorum..
Bir yerde okumuştum araç çalışır halde çalıştırınca daha güçlü çekiyormuş. Fazla akım çektiği için sanırım.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,350
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bir yerde okumuştum araç çalışır halde çalıştırınca daha güçlü çekiyormuş. Fazla akım çektiği için sanırım.
120W demiş açıklamasında eğer doğruysa evet motor çalışırken güçlü olur.

KingDeViL

80+ Bronze
Hocam nasıl çalıştırdınız sistemi anlatabilir misiniz ben de masada kullanmak için düşünüyorum da
Ayarlanabilir güç kaynağım var. Onunla çalıştırdım. 12v 3amper veya üzeri bir adaptör ile çalıştırabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,921
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ahmet Taşlıova
Doğru hocam ama zaten ben arac çalışırken ki performansından bahsettim.. Yani o durumda bile baya zayıf kalıyor..

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,921
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye

apeir0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
ahmet
bunu illa çakmak yerınden mı çalıştırabiliyoruz usb vs. evde kullanamaz mıyız?

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Sinan
Evde kullanılır mı masa klavye falan temizlemek için? Normal priz girişi var mı?

KingDeViL

80+ Bronze
Evde kullanılır mı masa klavye falan temizlemek için? Normal priz girişi var mı?
Normal girişi Yok. Çok az elektrikten anlıyorsan adaptörün artı ve eksi kısımlarına kablo bağlayarak çalıştırabilirsin. Amperi yüksek led trafoları işe yarar. Normal adaptörlerin amperi düşük kalır. Ben şu şekilde ayarlanabilir güç kaynağına bağlıyorum.
Üç kısmı artı , yanları eksidir.

1703342921056.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan mobile özel indirim değiştirilip site üzerindeki fiyat güncellenmiş. Not olarak da bazı kuponlar geçerli olmayabilir yazılmış.

1703343034760.png

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Sinan
Normal girişi Yok. Çok az elektrikten anlıyorsan adaptörün artı ve eksi kısımlarına kablo bağlayarak çalıştırabilirsin. Amperi yüksek led trafoları işe yarar. Normal adaptörlerin amperi düşük kalır. Ben şu şekilde ayarlanabilir güç kaynağına bağlıyorum.
Üç kısmı artı , yanları eksidir.

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan mobile özel indirim değiştirilip site üzerindeki fiyat güncellenmiş. Not olarak da bazı kuponlar geçerli olmayabilir yazılmış.

Alıntıyı görüntüle

Hocam yok valla ben o işe hiç girmeyim. Yakarız falan evi komple 🤣

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,365
İsim
Diyarhan
Kasa da temizlenir bununla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR