Nerde satılık hocam?Merhabalar bitane RX580 buldum fakat cihazda kod 43 hatası varmış.Nedir bu hata? çözülürmü? yoksa donanımsal bir arıza mı?
Yani kullanılmazmı bu ekran kartı ? sıkıntılımıNerde satılık hocam?
Alırsanız tabii ki tamir edemezsiniz. Donanımla alakalı fakat benim işime yarayabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlan bu galiba;
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Chipset arızası, alırsanız driver kuramazsanız, bir süre sonra tamamen görüntü gidicek.Yani kullanılmazmı bu ekran kartı ? sıkıntılımı
Anladım yaramaz ozaman sağolasın Sahibinden.com da satılık hocam link: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...trix-gaming-rx-580-oc-editioc-861582493/detayChipset arızası, alırsanız driver kuramazsanız, bir süre sonra tamamen görüntü gidicek.
aynenNerde satılık hocam?
Alırsanız tabii ki tamir edemezsiniz. Donanımla alakalı fakat benim işime yarayabilir.
İlan bu galiba;
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Çoğu kişi yazılımla alakalı sanıp alıyor fakat maalesef öyle değil.Anladım yaramaz ozaman sağolasın Sahibinden.com da satılık hocam link: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...trix-gaming-rx-580-oc-editioc-861582493/detay
aynen
Hocam bende bu karttan 5 tane var bir tanesinin chipseti sağlam dirençler vramler gidik sağlam kartın chipsetini söküp buna takıyorum.peki sizin işinize nasıl yarayacak
Pardon hocam sen bu işlerle uğraşıyorsun, bilmiyordum eyvallah desteğin için.Hocam bende bu karttan 5 tane var bir tanesinin chipseti sağlam dirençler vramler gidik sağlam kartın chipsetini söküp buna takıyorum.
Bana yollasana bende hiç yokHocam bende bu karttan 5 tane var bir tanesinin chipseti sağlam dirençler vramler gidik sağlam kartın chipsetini söküp buna takıyorum.
Bendede R9 270 var,RX580 8GB temiz bişey arıyorum bulursam direk alıcam.Hocam bende bu karttan 5 tane var bir tanesinin chipseti sağlam dirençler vramler gidik sağlam kartın chipsetini söküp buna takıyorum.