Neler Yeni

Yardım Kod yazmak için kablosuz klavye önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cihan Korkmaz
Bütçe
900
normal klavyelerden kısa numpadsiz sadece kod yazacağım klavye lazım mekanik veya slim fark etmez mekanik olucaksa rgbsiz olursa daha iyi olur bütçeyi az bişe geçebilir sıkıntı olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
Bilişim sistemleri, Siber Güvenlik, Network, Oyun, Bilgisayar, sunucular

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,959
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Logitech K380 Çoklu Cihaz Bluetooth Klavye, Ultra İnce Modern Tasarım, Üç Cihazla Eşleşebilme, Hafif, Sessiz ve Kompakt, 2 Yıl Pil Ömrü, Türkçe Q Klavye, Koyu Gri https://www.amazon.com.tr/dp/B01LQTFSTG?ref_=cm_sw_r_apann_dp_5K8YV3Y3127P06E4GPZ8
Abime almıştım hoşuma gitti benimde çok soft bir yazıș hissiyatı var. Tavsiye ederim.
Bu klavyeyi biraz kullanma fırsatım olmuştu, güzel ama bütçe varken daha iyisi alınabilir.
Şu klavyeye bakabilirsiniz brown switchte çok sorun yaşayacağınızı sanmıyorum kod yazarken.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Low profil düşünürseniz buna da bakabilirsiniz. Edit: Kablosuz istediğinizi unutmuşum :)

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
Bilişim sistemleri, Siber Güvenlik, Network, Oyun, Bilgisayar, sunucular
Bu klavyeyi biraz kullanma fırsatım olmuştu, güzel ama bütçe varken daha iyisi alınabilir.
Şu klavyeye bakabilirsiniz brown switchte çok sorun yaşayacağınızı sanmıyorum kod yazarken.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Low profil düşünürseniz buna da bakabilirsiniz. Edit: Kablosuz istediğinizi unutmuşum :)
Şuanda bende mekanik kullanıyorum. Onu kullanınca basıș daha soft olunca hoşuma gitti ondan attım. Ayrıca attıklarınızda güzel.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Top Bottom