İnceleme Kodak x120 Pro - İnceleme

Maşallah Dediğim 2 gün yaşamıyor 512gb olan da ölü arkadaşlar bi süreden sonra cortluyor mümkünse elinde olanlar ürünü geri göndermeden iade talebinde bulunsun
Ekran görüntüsü 2024-12-26 152203.png

Maşallah Dediğim 2 gün yaşamıyor 512gb olan da ölü arkadaşlar bi süreden sonra cortluyor mümkünse elinde olanlar ürünü geri göndermeden iade talebinde bulunsun Alıntıyı görüntüle
TLC gelmiş bu kadar kötü olmamalıydı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuyu okudukça keşke almasaydım demeye başladım. İleride ne olacak çok belirsiz ansızın gidebilir duruyor.

Aldığım tüm SSD'leri ben iade ettim. Cihaz sorunlu. Ürünü geri istemeden tam para iadesi yapılıyor, onlar da sorunun farkında sanırım.

Aldığım tüm SSD'leri ben iade ettim. Cihaz sorunlu. Ürünü geri istemeden tam para iadesi yapılıyor, onlar da sorunun farkında sanırım.
nasıl iade talebi açtınız. kanıt olarak fotoğraf istiyor ama testlerde bu sorun ortaya çıkmıyor

nasıl iade talebi açtınız. kanıt olarak fotoğraf istiyor ama testlerde bu sorun ortaya çıkmıyor
Direkt ssd nin fotosunu attım, adamlar ürün sizde kalsın dedi, para karta iade. Amazondan daha iyi, artık amazon her iadeyi reddediyor. Bu sıralar bir Hepsiburada bir de temunun müşteri hizmetleri iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,276
Üyeler
184,132
Son üye
Kin-yas
Geri