daha yeni almıştım bunu. hiç test etmemiştim düne kadar dün 2.yi spariş ettim Raid0 yapar kullanırım diye. Merak edip test edince bu sonuçları gördüm. yeni aldığımıda iade ettim. Bunuda edebiliyorsam edeyim.Ölmüş bu. Para iadesi aldınız mı?
diski formatladım şimdi ilginç bir şekilde düzeldiÖlmüş bu. Para iadesi aldınız mı?
Ne kadar dolu idi ki? Merak ettim bendeki diski takıp biraz daha test edeyim.daha yeni almıştım bunu. hiç test etmemiştim düne kadar dün 2.yi spariş ettim Raid0 yapar kullanırım diye. Merak edip test edince bu sonuçları gördüm. yeni aldığımıda iade ettim. Bunuda edebiliyorsam edeyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
diski formatladım şimdi ilginç bir şekilde düzeldiacaba kapasite ile alakalı bir şey vs mi var
280gb civarına geldiği anda 5-10Mb hızlara düştüğünü fark ettimNe kadar dolu idi ki? Merak ettim bendeki diski takıp biraz daha test edeyim.
chkdsk D: /F /R
Bi deneyim ben de bugün, içindeki codu ssdye taşımak 16saat sürdüArkadaşlar arızalı cihazı olanlara toplu alıntı yapamadığımdan direkt etiket atıyorum.
@freygasm , @thearmy , @FarukKG cihazı tekrar test edeceğimi belirtmiştim.
Testte yine komik hızlara düşünce bozuk sektörleri onarmak için hdd low level format tool kullanmak aklıma geldi.
Yanılmıyorsam 5-6 saat sürdü tüm diski yavaş biçimlendirmesi. HDD LLF Linki:
Alıntıyı görüntüle
Üstünekomutu kullandım bozuk sektörleri tarayıp onarıyor diye biliyorum. Benim diskin harfi D olduğu için D: tabii ki. Sizde neyse onu girin.Kod:chkdsk D: /F /R
Kendisi bozuk sektörleri düzeltemeyeceğinden elle bunları yapmak çözebilir diye umdum sonuç ortada şuan harika çalışıyor. Ara ara chkdsk kodu kullanıp devam edeceğim bakalım eski haline dönecek mi.
Alıntıyı görüntüle
Ort 50mb hız ile formatlamis bu da yaklaşık 1tb için 5.5 saate denk geliyorBi deneyim ben de bugün, içindeki codu ssdye taşımak 16saat sürdü![]()
Küçük oyunlar yüklemek daha mantıklı, online oyunlar yıkar gibi bu diskiOrt 50mb hız ile formatlamis bu da yaklaşık 1tb için 5.5 saate denk geliyorBendeki kontrolcü sismeden aralıksız 300gb yazabiliyor ondan sonrası hız düşümü
Bu bile çok iyi aslında tek sıkıntı okuma idi o da çözüldü inşallah.
Hızlı açılıyor mu? Delta forceda bende arkadaşlar öldükten sonra bağlanıyorduŞuan eve geldim hala sıkıntı yok. Ben gta rdr2 dying light 1-2 forest sons of the forest falan attım şimdilik.