Kodlama için klavye önerisi ⌨️🖱️

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,225
Merhaba arkadaşlar, ben kodlama yapmak istiyorum, Java yapacağım sizce hangi klavye iyi olur bir de forumda geçen zaman geçirirken bir konuya rastladım orada arkadaşa kodlama için ingilizce klavye daha iyi olur demişler gerçekten böylemi ve neden ve eğer öyleyse öneri yapabilir misiniz. Mesela bu yazılım için iyi midir? ⌨️🖱️ BÜTÇE : 250 TL

Keşke bütçe belirleseydin ⌨️🖱️

Merhaba arkadaşlar, ben kodlama yapmak istiyorum, Java yapacağım sizce hangi klavye iyi olur bir de forumda geçen zaman geçirirken bir konuya rastladım orada arkadaşa kodlama için ingilizce klavye daha iyi olur demişler gerçekten böylemi ve neden ve eğer öyleyse öneri yapabilir misiniz. Mesela bu yazılım için iyi midir? ⌨️🖱️
Klavyenin yazılımcı versiyonu, olmayan versiyonu yoktur. <> tuşları yer alsın ideal.

Hangi klavyeye yatkınsan onu kullanacaksın. Portable kullanım için Numlock bölümüne gerek yok.

Bende yazılımcıyım. Kafanın şişmesini istiyorsan, şu kırmızı yada mavi mekanik klavye alırsın. Bi süre sonra psikolojik olarak kod yazmaktan vazgeçersin.

Silent yumuşak tuşlu portable bir klavye bul.
Ben logitech MK240 Nano Set kullanıyorum. Öneririm.

Klavyenin yazılımcı versiyonu, olmayan versiyonu yoktur. <> tuşları yer alsın ideal.

Hangi klavyeye yatkınsan onu kullanacaksın. Portable kullanım için Numlock bölümüne gerek yok.

Bende yazılımcıyım. Kafanın şişmesini istiyorsan, şu kırmızı yada mavi mekanik klavye alırsın. Bi süre sonra psikolojik olarak kod yazmaktan vazgeçersin.

Silent yumuşak tuşlu portable bir klavye bul.
Ben logitech MK240 Nano Set kullanıyorum. Öneririm.
Evet bende mekanik başımı ütüler diye hiç bakmıyorum bile
Öneri için sağ ol bu arada
Hangi yazılım dilini kullanıyorsun?

Geri