Neler Yeni

Kodlama yapmaya başlayacak biri hangi programdan başlamalı?

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Heisenberg
Youtube üzerinden öğrenmek istiyorum, python diye düşünüyorum, sizce hangisinden başlayayım

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
bedirhan
Youtube üzerinden öğrenmek istiyorum, python diye düşünüyorum, sizce hangisinden başlayayım
ne yapacağına göre değişir işin uzmanı değilim ama oyun yapmak istiyorsan c++ c# daha iyi olur sanırsam ama python daha kolay
pythonda da pygame var ama c++ ve c# kadar iyi değiller
bende yeni başladım ççok iyi bilmiyorum diğer dilleri

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Heisenberg
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Heisenberg
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

dostveviski

80+ Bronze
Bana söylediğini sandım kusura bakma
Scrath ile bir şey yapılacağını sanmıyorum
Adam da ciddi olarak yazmamıştır heralde
Bence gayet ciddi olarak yazmıştır. Doğru da yazmış. Konu sahibinin sorusu "Kodlama yapmaya başlayacak biri hangi programdan baslamali" şeklinde sormuş?? Algoritma mantığını anlaması için sıfırdan başlayan biri için gayet güzel Scratch.

yenigeldim

80+ Silver
Bence gayet ciddi olarak yazmıştır. Doğru da yazmış. Konu sahibinin sorusu "Kodlama yapmaya başlayacak biri hangi programdan baslamali" şeklinde sormuş?? Algoritma mantığını anlaması için sıfırdan başlayan biri için gayet güzel Scratch.
7-8 yaşındaysa falan mantıklı

Zechion

80+ Silver
Algoritmayı öğrenmenin daha iyi yolları var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Program derken, programlama dilinden bahsediyorsun galiba. Burada kolaylık zorluğa hiç girişmeyeceğim. Sayısalcı olmak isteyen birine daha kolay diye "Sözelci ol." demek ne kadar saçmaysa, senin yapmak istediğin şeyi geçip kolaylığa zorluğa bakmamız da o kadar saçma olur.

Zechion

80+ Silver
Peki, her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. Sen python ile başlamıssındır ben C ile başladım. Herkesin öğrenme stili farklıdır.
Fakat ikimizin öğrenme metotları da en mantıklısı hangisiyse o metot olacaktır. Ben burada zorluktan bahsetmiyorum. Öğrenme metotlarından bahsediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,806
Üyeler
166,271
Son üye
ankarabadana.com
Top Bottom