Çok fazla var onu demek istiyorumDoğa da bir kaç tane yaban domuzu olması normal değil mi?
Ne güzel işte hocam domuz eti yemeyin diye.(!)Ya aga adamlar köfte yerine iki tane patates göndermişler
Alıntıyı görüntüle
Boşa gitti valla yavNe güzel işte hocam domuz eti yeme diye.(!)
Ya aga adamlar köfte yerine iki tane patates göndermişler
Alıntıyı görüntüle
Burası Türkiye. Koskaca firma eskiden nasıl satıyorsa şimdi de öyle satabilir. Ben şaşırmam kendimi de riske atmam. Tercih edene de bişey demem afiyet olsun derimHala domuz eti vardır diyen var, koskoca firma önceden satmış olsa bile şuan satmaya devam edebilir mi sizce ?
Valla bende anlamadım destek açtım işteyim bir de ürünü almaya gelebilirler diyorlar, dükkanı kapatıcam birazdan diyorum, neyse ben uğraşır ederim alırım paramı boşunamı verdim.Geçen sene benim burgerden saç çıktı foyoğrafını çekip mail attım, aradım söyledim kimse takmadı. Tekrar mail attım bir cep no aradı, talebiniz ne diyor bana özel gününde olması muhtemel bir kadın. Yanımda olsa kafasına atardım burgeri. Leş gibi firma, o gün bugündür bir çöp almadım.
Sadece Tatil bölgelerindeki otellerde ne kadar domuz eti yenildğinden haberiniz olsaydı böyle söylemezdiniz. Zaten domuz etini yiyemezsiniz otel vb çok tüketim yapılan yerlerde etin yağının yada kullanıma elverişsiz kısımlarının biriktirilerek iç pazara sunulması durumu oluyor içine katılanlar bunlar. Etini yesen en azından et dersinDomuz eti diyip durmuşsunuz, Allah aşkınıza müslüman çoğunluklu bir ülkedesiniz, domuz falan yetişmiyor ülkemizde. Adamlar bu kadar domuzu nereden alacak?
Teröristsin yaniköfteci yusuf abimin sözü benim için devletin sözünden daha değerlidir geçtim bi tane sipariş
bende de öyle 4500 kişi sınırlı yazıyordu dolmuştur o büyük ihtimalleBölgesel mi acaba yoksa indirim mi bitti burada 300 ü çizmiş 150 yazmış fiyat farklı bende