❌İndirim Bitti! Köfteci Yusuf Çift köfteli burger menü 100tl

Ya aga adamlar köfte yerine iki tane patates göndermişler
IMG_3930.jpeg

Ya aga adamlar köfte yerine iki tane patates göndermişler
Alıntıyı görüntüle

Geçen sene benim burgerden saç çıktı foyoğrafını çekip mail attım, aradım söyledim kimse takmadı. Tekrar mail attım bir cep no aradı, talebiniz ne diyor bana özel gününde olması muhtemel bir kadın. Yanımda olsa kafasına atardım burgeri. Leş gibi firma, o gün bugündür bir çöp almadım.

Hala domuz eti vardır diyen var, koskoca firma önceden satmış olsa bile şuan satmaya devam edebilir mi sizce ?
Burası Türkiye. Koskaca firma eskiden nasıl satıyorsa şimdi de öyle satabilir. Ben şaşırmam kendimi de riske atmam. Tercih edene de bişey demem afiyet olsun derim

Geçen sene benim burgerden saç çıktı foyoğrafını çekip mail attım, aradım söyledim kimse takmadı. Tekrar mail attım bir cep no aradı, talebiniz ne diyor bana özel gününde olması muhtemel bir kadın. Yanımda olsa kafasına atardım burgeri. Leş gibi firma, o gün bugündür bir çöp almadım.
Valla bende anlamadım destek açtım işteyim bir de ürünü almaya gelebilirler diyorlar, dükkanı kapatıcam birazdan diyorum, neyse ben uğraşır ederim alırım paramı boşunamı verdim.

Domuz eti diyip durmuşsunuz, Allah aşkınıza müslüman çoğunluklu bir ülkedesiniz, domuz falan yetişmiyor ülkemizde. Adamlar bu kadar domuzu nereden alacak?
Sadece Tatil bölgelerindeki otellerde ne kadar domuz eti yenildğinden haberiniz olsaydı böyle söylemezdiniz. Zaten domuz etini yiyemezsiniz otel vb çok tüketim yapılan yerlerde etin yağının yada kullanıma elverişsiz kısımlarının biriktirilerek iç pazara sunulması durumu oluyor içine katılanlar bunlar. Etini yesen en azından et dersin

Ben memnun kaldım. 100tl ye çift köfte burger patates kola bu devirde gerçekten çok iyi fiyat.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,728
Üyeler
183,882
Son üye
Lee Asperseas
Geri