Hocam Pulsar Gaming olsun, Beast Espor olsun hem goruntuleri bana gore cok rezil hemde Pulsar tarafinda boylar asiri kucuk belirttikleri metrikler kardesimin koluna olmaz muhtemel cok s*ki olucak o yuzden wraith'ten 25 beden olani aliyorum benim olculerle nerdeyse ayni hem kol ustune donme yapmaz hem de rahat durur, pulsar gibi asiri germez. Hemde iki markanin arasinda bir fiyatlandirma var, eldivenli olsa iyi olurdu ama denemelik alacagim bakalim siparis verdim. Gelince sana geri donus yaparim genel durumu.Bendede wraithin beyaz bir mousepadi var kolumun teri yabaş yabaş geçerek sararmaya başladı. Yıkayınca geçicek mi bilmiyorum? Hatta yıkanmalı mı bilmiyorum o yüzden biran önce almam lazım fakat wraith dışında nerde satılıyor bilmiyorum. Eğer bulursanız ve benide etiketlerseniz sevinirim
teşekürler geri dönüşünüzü merakla bekliyorumHocam Pulsar Gaming olsun, Beast Espor olsun hem goruntuleri bana gore cok rezil hemde Pulsar tarafinda boylar asiri kucuk belirttikleri metrikler kardesimin koluna olmaz muhtemel cok s*ki olucak o yuzden wraith'ten 25 beden olani aliyorum benim olculerle nerdeyse ayni hem kol ustune donme yapmaz hem de rahat durur, pulsar gibi asiri germez. Hemde iki markanin arasinda bir fiyatlandirma var, eldivenli olsa iyi olurdu ama denemelik alacagim bakalim siparis verdim. Gelince sana geri donus yaparim genel durumu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yoksa mermer bende ise yaramadi ya ozellikle masa tarafinda surekli yapisiyor kol![]()
Hocam bende cosmic glass var ama bana free gelmedi ne işcossmic glss ile free geliyor hocam
Hocam bende cosmic glass var ama bana free gelmedi ne iş